Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elcik koruma aldım motorum extreme max 150 ama benim elciklerimde topuzunda vida deliği yok Nasıl takıcam düşğnmekteyim matkapla delsek olmaz diş açtırmak lazım ama nerde.:pr:
Herkese Slm extreme max ile cumartesi sabah uzun yola çıkıyorum Belek'ten Şişli:) sabah saat altıda çıkıcam yola arkadaşlar.motorum 6.500 km'de yağımı değiştirdim 15.50 motul kullanıyorum ve motul zincir yağı hiç şaşmam.bujimi değiştirdim ngk ile lastik havalarım tam sadece yarın gaz teli ve...
slm arkadaşlar benim motorun egzos takoz yerinden oynuyo arazide ses yapar duruma geldi artık.zannedersem sıcak çürütmüş boşluk var.arka çamurluğun sağ tarafındaki bağlantı yeri civara ve lastik var.bunun için bi fikri olan varmı yoksa garantiden onarım olurmu bu lastiğin?ama yeniside 5 bin km...
slm maxcılar bugün 4000 km bakımını yaptırdım serviste.önceden kullandığım yağ Castrol power 15.50 idi.bugün motul 15.50 yağ aldım,vites geçişlerim bazen rahatsız ediyordu.ama şuan gerçekten vites değiştirmelerim daha seri oldu inveleme süper oldu tavsiye ederim herkese.
slm arkadaşlar 2 aydır mondial kros 150 kullanıyorum.daha önceki motorum honda cbf 250 idi.antalyaya yertleştim iş gereği burda dağ taş çok diye kros alıyım dedim şuan 1300 km oldu.sorunum şu hızlı bir şekilde gelirken beşinci viteste kırmızı ışığa yada başka bir sebeble durdunuz diyelim vitesi...
2aydır formu takip ediyorum gerçekten çok güzel bilgi paylaşımlarınız var.bende ilk olarak 150cc biniyorum 250 ten sonra zevk almam dedim ama Antalya yerleştim şuan ve umduğum gibi kötü bir alet çıkmadı.1000 km oldu ilk 500km de rodajımı bitirdim.alet net 100 km hız yapıyo sıkmadan gitmek...