Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi kaza yaptım.Olay hastane caddesinde gerçekleşti.Sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorduk önümdeki araç hızlandı bende hızlandım.Ani fren yapınca bende frene asıldım fakat motoru kurtaramadım kaymaya başladım.O sırada duramayacağını hissedince ön...
zincirde sanırım bir problem var takır takır diye bir ses gelio daha önceden böyle bir problem yoktu sebebi sizce zincirin yağsız olmasından mı kaynaklanıyor.?:silent:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
? biri yardımcı olabilirmi ?
Merhaba arkadaşlar motosikletimin farlarını değiştirip yerine xenon far takmayı düşünüyorum.Motosikletimin markası windy s 125.Sizce xenon farları motosikletim kaldırabilirmi kaç watt almam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.:king:
Merhaba motosiklet severler.Para sıkıntım olduğundan 75 tl fiyatında VS4 kask aldım.Alabiliceğim en pahalı kask buydu.Sizce bu kask beni idare eder mi marka olarak iyimidir.Daha iyi bir kask için para biriktiriyorum bu arada :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.