Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar motor 2 haftadır yatıyordu. Bugün çalıştırdım artçıyla beraber 100 km ye yakın yol yaptım. Evin önüne yaklaşıp yavaşladığımda motordan resmen pancar motoru gibi ses geldiğini farkettim.Egzozu kontrol ettim. Görünürde birşey gözükmüyor. Sizce neden olabilir.
Cevaplarınız için şimdiden...
Selam arkadaşlar 22000 de cub motorsikletim var. Arka kampananın oradan tak tak ses geliyor. Yarın ustaya götüreceğim. Sorum şu: hazır ustaya gitmişken değiştirmem gereken yada baktırmam gereken neresi var. Teşekkür ederim
Selam arkadaslar. Cbf 150 de motorla beraber verilen takim cantasini kaybettim.Burada da Honda bayisi yok.internetten alabilecegim bir yer var mi? 2. Sorum ise cbf nin on ve arka tekerini cikarmak icin kac numarali anahtarlara ihtiyacim var. Cevaplariniz icin tesekkur ederim.
Selam arkadaşlar.
Cbf 150 kullanıcısıyım ve lastiklerde 1 ay önce değiştirdiğim michelin pilot street (tubeless). sorunum şu:
1 hafta içerisinde 2 kere arka lastiğim patladı.birinde en yakın yerleşim birimine 12 km uzaktaydım. birinde Allahtan şehir içerisindeydim.Her ikisindede lastik birden...
Lastikçiye yeni lastiklerimi taktırmak için gitmiştim.Ön tekerliği Bu şekilde takmış
Ama lastikte tam tersi şekilde takılması gösteriliyor..
Götürdüğüm diğer 3 lastikçi de yönünün doğru olduğunu değiştirilmemesi gerektiğini söyledi.Koskoca Michelin firması yanlış basabilir mi ok işaretini ...