Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten düşe kalka öğreneceksin, ben Drift L’yle öğrendim parçası her yerde bulunuyor ama kalite konusu berbat. TVS raider alırsan parça sıkıntısı çekersin ama değer şu an TVS kullanıyorum
her ustaya motor emanet edilmez işte siz de ki sorun da mi aynı
1760097539
Debriyaj telini değiştirdim yine ayni
1760276616
Sorunu çözdürdüm debriyaj göbeğinden kaynaklanıyormuş
Arkadaşlar motorun debriyaj balatasını vitesler zor ve boşa geçmiyor diye tamirciye götürdüm balatayı değiştirdi daha sonra motorda debriyaj yüksek vitese çıktığında taş gibi oluyor ve sıkılamıyordu ustaya götürdüm debriyaj bilyasını değiştirdi şimdi yine yapıyor ama eskisi gibi değil sizce...
Fiyatı gereksiz pahalı bu motor hem çekme belgeli verecek trafikten men hem de ağır hasarlı. Aldın bindin bir sorunu çıktı yaptırdın başka sorunu çıktı onu da yaptırdın sıkıldın satacaksın ilan da 1 sene bekletirsin satamazsın son sahibi kelepir motor
Merhaba arkadaşlar. Bu ayın başında kaza yaptım, bir kaç haftadır tamirciden haber bekliyorum. İlk götürdüğümde bana motoru perte çıkartmamın daha mantıklı olduğunu söyledi ben de mantıklı buldum. Bu süreç nasıl işliyor? Eksper gelmiş rapor tutmuş ihaleye falan sokmuş teklif veren olmamış daha...
Arkadaşlar, kuryelik yapıyordum. Yolla bitişik bir tramvay rayına girdim ve o gün hava yağmurluydu. Scooter'ın tekerleği sanıyorum ki araya girdi ben de kendimi bir anda yer de buldum. Çok merak ediyorum nerede hata yaptım, böyle yollar da nasıl davranmalıyım?