Wenter kullanıcısının son içeriği

1. W

İlk motorum olacak ne almalıyım

Zaten düşe kalka öğreneceksin, ben Drift L’yle öğrendim parçası her yerde bulunuyor ama kalite konusu berbat. TVS raider alırsan parça sıkıntısı çekersin ama değer şu an TVS kullanıyorum
  2. W

TVS raider debriyaj sorunu

her ustaya motor emanet edilmez işte siz de ki sorun da mi aynı 1760097539 Debriyaj telini değiştirdim yine ayni 1760276616 Sorunu çözdürdüm debriyaj göbeğinden kaynaklanıyormuş
  3. W

Yüksek vitese çıkınca sertleşiyor ilk defa böyle bir sorunla karsilastim
  4. W

Debriyaj teli ayarını usta yaptı, motor da bugün aldım usta yağını Elf diye bir marka koymuş tek değiştirmediğim debriyaj teli kaldı
  5. W

Arkadaşlar motorun debriyaj balatasını vitesler zor ve boşa geçmiyor diye tamirciye götürdüm balatayı değiştirdi daha sonra motorda debriyaj yüksek vitese çıktığında taş gibi oluyor ve sıkılamıyordu ustaya götürdüm debriyaj bilyasını değiştirdi şimdi yine yapıyor ama eskisi gibi değil sizce...
  6. W

Plakam düştü

Toplam maaliyeti ne kadar olur
  7. W

Plakam düştü

Herkese merhabalar bugün plakamı düşürmüşüm gittiğim onca yer vardı aradım ama bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?
  8. W

Ağır hasar kayıtlı kozmetik olarak sorunlu motor alınır mı?

Fiyatı gereksiz pahalı bu motor hem çekme belgeli verecek trafikten men hem de ağır hasarlı. Aldın bindin bir sorunu çıktı yaptırdın başka sorunu çıktı onu da yaptırdın sıkıldın satacaksın ilan da 1 sene bekletirsin satamazsın son sahibi kelepir motor
  9. W

motorum perte çıkacak süreç nasıl işliyor?

Merhaba arkadaşlar. Bu ayın başında kaza yaptım, bir kaç haftadır tamirciden haber bekliyorum. İlk götürdüğümde bana motoru perte çıkartmamın daha mantıklı olduğunu söyledi ben de mantıklı buldum. Bu süreç nasıl işliyor? Eksper gelmiş rapor tutmuş ihaleye falan sokmuş teklif veren olmamış daha...
  10. W

Tramvay yollarından nasıl geçilir?

Arkadaşlar, kuryelik yapıyordum. Yolla bitişik bir tramvay rayına girdim ve o gün hava yağmurluydu. Scooter'ın tekerleği sanıyorum ki araya girdi ben de kendimi bir anda yer de buldum. Çok merak ediyorum nerede hata yaptım, böyle yollar da nasıl davranmalıyım?

Yeni mesajlar