waldorf kullanıcısının son içeriği

1. waldorf

Africa Twin mi ? Tiger Explorer 1200 XC mi ?

Herkese merhabalar, Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde elimdeki Tracer 700'ü satıp motor yükseltmeyi planlamaktayım. Bütçem 50~55 civarlarında. Açıkçası planımda Africa almak vardı ama 1200XC'nin ikinci el fiyatları kafamı karıştırmakta. Aynı fiyata gayet düşük km'li Africa'ya göre kat ve kat...
  2. waldorf

İstanbul Burdur Arası Kamp Atılacak Yer Tavsiyesi

Merhabalar, Yıllık izinde, İstanbul,Burdur,Didim,Ayvalık,Gelibolu,Tekirdağ,İstanbul gibi bir rota izleyerek 10 günde 1700 km'lik bir tur yapmayı planlıyorum. En uzun mesafe olan İstanbul - Burdur arasını dönüşte fenalık geçirtmemesi için en başta aradan çıkartmak gibi bir fikrim var. Lakin Cuma...
  3. waldorf

Bugün başıma gelenler....

Herkese merhabalar, Bugün benim için hoş olmayan bir gün oldu. Varan 1 Sabah işe gitmek için kalktım, hazırlandım çıktım. Motorun yanına gidince farkettim ki birileri motorun plakasını elle kopartıp almış. Baya çerçeveyi koparmış, vidalanan yerlerde çerçevenin parçaları duruyor. Neyse dedim...
  4. waldorf

SATILIK ABUS ZİNCİR --- 8077 DİSK KİLİDİ UYUMLU

Abus Granit Detecto X-Plus 8077 12KS zincir kilit ve alarmlı disk kilidi seti satın almıştım ancak zincir kısmını hiç kullanmıyorum. Tahminen 2 kere kullandım, sıfır gibi evde yatıyor. İhtiyacı olan varsa uygun fiyata satabilirim. Abus 8077 disk kilitlerine uyumludur. Zincir fiyatı 200 TL...
  5. waldorf

Bu yan çantayı kullanan var mıdır ? Alternatif neler olabilir ?

Herkese merhabalar, Linkini paylaştığım aliexpress'te satılan yan çantayı kullanan arkadaş var mıdır? Yılda 10-12 defa kampa giderim, bu sene motor ile başlayacağım bu turlara. Takdir edersinizki bol ekipman gerekiyor kampta. Çanta fiyatlarıda çok yüksek olunca alternatifleri araştırıyorum. Bu...

Yeni mesajlar