Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır alıcam aklımda olan motorlar;
Hero xpulse 200
Bajaj N250
Bajaj NS200
Cf moto 250NK
Fiyat olarak neredeyse aynı aşağı yukarı hepsi aklımda xpulse vardı fakat diğerleri güç olarak çok daha güçlü olmasına rağmen aynı fiyattalar bajaj parça sorunu filan yok 2. elde güçlü kafam çok karıştı...
Haojue da135s motorum var motor 15 gündür filan yatıyordu çalıştırırken jikle ile 5 6 defa uğraşarak çalıştırdım, sonra 5 dk kullanıp stop ettim ve egzozdan duman çıktığını gördüm motor zorlandığı için olduğunu düşündüm ama daha sonra yine kullandıktan sonra egzozdan duman çıktı ince sigara...
Haojue da135s motorum var, depo kapağından benzin kokusu geliyor ve motor 100km de 4lt ye yakın benzin tüketiyor fabrika verisi 1.6lt, ne yapmam lazım sorun sadece benzin kapağından benzin uçmasımıdır yoksa karburatör buji filan olabilirmi. Bir de bu soruna ek olarak motorumun arkası yalpa...
Haojue da135s motor sahibiyim yeni aldım ve yakıtını test etmek istedim depoyu ilk aldığımda fulledim daha sonra 220 km civarı yol yaptıktan sonra birdaha doldurdum 8 lt aldı yani neredeyse 4lt yakmış fabrika verisi 1.6lt ne yapabilirim?
Haojue da135s motorum var kitapçığında bir bilgi vermemişler hangi yağı koymam lazım motora yardımcı olurmusunuz. Motul 7100 koyacaktım ama bazı yerlerde tek silindir yağ filtresi ayrı olmayan motorlara zarar verdiğini yazmışlar, 5100 mü koymam lazım.