w5min kullanıcısının son içeriği

1. w5min

motor aksesuarları nerden alabilirim

https://www.shopier.com/BetaMotor34
  2. w5min

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Sadece yağ'ı boşaltmak için kullanılacak ise gastronorm küvetlere bakmanı öneriyorum
  3. w5min

motor aksesuarları nerden alabilirim

Shopier'e bakmalısın orada satanlar var. instagramdan beta motor'a bak
  4. w5min

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Pandemi zamanlarıydı sanırım. Scooter'ımla işe giderken yüksek CC'li bir motor gördüm, Arkasından gideyim dedim. Tam o sırada dangalağın biri, park etmenin yasak olduğu bir yere girmek için aniden sola kırınca arabanın sol tarafına girdim. Arkamda artçı vardı Allah'tan ona bir şey olmadı. Ben...
  5. w5min

Canlar bu Sürten şey ne olabilir ???

Ban yemedin mi sen ya
  6. w5min

Yaz sıcakları Hk.

Kaza tarafı çok doğru hocam evet haklısınız o konuda fakat kısa mesafe + şehir içi yapınca birde işin içine küçük şehir giriyor ekipman hem eziyet gibi geliyor hemde çok uğraştırmalı ekipman giyene kadar zaten işe giderim
  7. w5min

Yaz sıcakları Hk.

Kuryelik ile normal sürüş aynı değil ki ustam kurye olmayan biri sabah işe gider öğlen farklı yere gider akşam farklı yere gider belki 10 dakikalık ara ile farklı yere gider gider mi gider yani kuryelik öyle değil sabah giyersin akşam çıkarırsın
  8. w5min

Yaz sıcakları Hk.

kask ve eldiven dışında ekipman kullanmadığımı söylersem çok linçlenir miyim : ))
  9. w5min

Yaz sıcakları Hk.

Günlük kullanım + İşe gidip gelmek için kullanmak durumundayım. Scooter'im var fakat aküsü bitik yaptırmaya üşeniyorum.
  10. w5min

Yaz sıcakları Hk.

Batmandayım hocam, inanılmaz bir sıcak var 1783411089 Sartlar el versede bende senın gibi olsam :D
  11. w5min

Yaz sıcakları Hk.

35 derece yine iyi burası 40-50 derece arası :D 1783408283 Malzeme indir kaldır yapıyorum ben motosiklet botu ile engel olmaz mı?
  12. w5min

Yaz sıcakları Hk.

Kışın yağmur ve kardan, yazın ise sıcaklardan illallah ettim. 5 dakika dışarı çıksam kaskımın içi sırılsıklam oluyor, her yerim ter içinde kalıyor. Sakin kullanan bir sürücü olmama rağmen motor kısa sürede 95 derecelere ulaşıyor. Yetmezmiş gibi bir de motorun sıcaklığı bacaklarıma vuruyor. Sizde...
  13. w5min

Kask arıyorum

O modele sorunlu vs. dedikleri için almadım. önerir miyim hayır.
  14. w5min

Kask arıyorum

Valla memnunum görünüşü güzel kaliteli sağlam kask o kaliteyi hissettim yani :D yanak şişirme özelliği falanda fena değil yani bütçe dostu diyebilirim sağlamlık testi yapamadım daha umarımda yapmam :)
  15. w5min

Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor

Yapay zeka olmasa seni baska sekilde hayal edemezdim.