vural.r6 kullanıcısının son içeriği

1. V

Yurtdışından süper moto kit alma

Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. 1 haftadır kafamı kurcalayan Bi mesele var işin içinden çıkamadım geleyim forma abilerime ablalarıma danışayım yol gösterirler dedim. Uzun lafın kısası Almanya'dan crf 250l süpermoto kiti alcam fiyatı 1.900 dolara geliyor. Firma türkiye kargo sağlıyor fakat...
  2. V

Arora Capirossi Sorun Yardım edin.

Kuryelik yapmak için arkadaşımın tavsiyesiyle aldım ondada vardı aynısı.Ama benim motorum çok hantal onunki bastınmı zıplıyor gidiyor benimki gaz veriyorum 3-4 sn sonra fıtı fıtı gidiyor. Dedimki sende bişe varmı yükseltme filan yok dedi.Kendi orjinal servisine gittiğimde derdimi anlatıyorum...
  3. V

CROSS TAVSİYESİ

Uzun soluklu racing sevdamdan biraz uzaklaşma vakt,tarz değiştirmece. Hanımlar Beyler iyi geceler 20 bin tl bütcem var 4 zamanlı araziden daha çok yol motoru olarak kullanacağım cross tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. V

Ehliyet ile ilgili acil

Önceden a2 ehliyetim vardı şimdi B aldım acaba harç parasını genemi 800tl civarı ödüycem bi bilgisi olan varmı
  5. V

Glovo Nedir Yardım Pls

Glovo başta fazla umursamadım fakat artık sokaklarda görmeye başlayınca araştırmaya karar verdim ve izin günlerimde bende yapmak istiyorum ama nedir, nasıl kayıt olunur, para nasıl kazanılır ve gerçekten kazandırıyormu?
  6. V

CBR 250RR

Gelecek mi? Gelmiycek mi? Gelecekse ne zaman gelcek? Gelmiycekse neden gelmiycek?
  7. V

ZEHİRLİ SORU (150CC-600CC GEÇMEK)

2.5 senelik 150cc motor süren bi şahıs 600cc geçse ne olur. Düşündüğüm motor GSX-R 600 SRAD-MT 07-XJ6 düşünüyorum. (Hayatımı moto kuruyelik ile idam ettiriyorum o yüzden olurmu olmaz demeden önce cebimide düşünürseniz sevinirim.)NOT: HERHAN GİBİ Bİ EGİTİM ALMADIM. EHLİYETİM A2 BİLİYORUM YUKARDA...
  8. V

Uzun yol motosiklet tavsiyesi

Öncelikle Selamın Aleyküm Abiler Ablalar 18 yaşıma girdim. Ve hayalimi bu yaz gerçekleştirmek istiyorum. A2 ehliyete girebilecek torklu bi motosiklet almak istiyorum ama bu konularda biraz cahilim bana 20 bini aşmayacak conforlu ekonomik bi motor arıyorum. (önerecegiz motosiklet leri kaç km...

Yeni mesajlar