Vovin kullanıcısının son içeriği

1. V

Çadır Kamp Ekipman Tavsiyesi 2022

Arkadaslar selam. Su bir hafta icerisinde cadir mat ve lamba almak istiyorum.Mat ve lamba işi kolay da olay cardira gelince işler karışıyor. Oncelikle daha önce kamp tecrubem olmadi. Bir suredir ne alsam diye sürekli arastiriyorum. Daha önce acilan konular da olmus ama genellikle hep...
  2. V

Andes eldiven kullanan var mıdır?

Arkadaşlar merhaba, Yaz ayı için linkteki ürünü almayı düşünüyorum, https://urun.n11.com/eldiven/andes-sp-5-glv-deri-eldiven-siyah-kirmizi-P414472463 Ne sitede ne de internette eldiven hakkında yorum bulamadım. Eldiven alpinestars Sp-5 modelinin aynısı. Muhtemelen düşük kalitesi. Kullanan...
  3. V

Tur camı ne kadar önemli?

Arkadaşlar selam. Tur camiyla ilgili olarak kafam biraz karisik. Uzun yol yapildiginda saglam ruzgar esiyorsa ruzgara maruz kalmak insani ciddi anlamda salak ediyor. Bir kac kere tecrube ettim. Tur camiyla ilgili olarak motorun son suratini dahi arttirdigini söyleyenler var tabi naked ve...
  4. V

sırt koruması hakkında.

selamlar. Ortalama iki senedir impactec level 2 sırt koruması kullanıyorum. Sorunum şu ki özellikle sıcak havalarda sırtımı inanılmaz terletiyor.Sürekli terleyip sonra o nemin üzerimde kurumasının sağlık açısından pek hoş olmadığını düşünüyorum.Muhtemelen bana özel bir durum değildir. Tüm...
  5. V

gündelik giyim ürünlerinde indirimlere ek %20 indirim.

merhaba arkadaşlar, www.boyner.com.tr üzerinden yapacak olduğunuz alışverişler varsa ürünleri sepete ekledikten sonra indirim uygula kutucuğuna 50495 yazmanız yeterli olacaktır.Arada yasaklı ürünlerde çıkabilir ama benim denediğim tüm ürünlerde kod çalıştı. dip not:boyner de...
  6. V

Cf moto 250-400nk Norveç Turu (Deneme tahtasi)

Selamlar. Bilenleriniz mutlaka vardir. Deneme Tahtasi Youtube kanali sahibi Erkin Yeşil Cf moto 250nk ile Norvec turu yapiyor. Norveç'e vardilar bile. Sanirim yakinda dönüş turu baslar. Yaninda da 400Nk baska bir motor var. Özetle bu turun Cf Moto icin muhtesem bir prestij...
  7. V

oturuş şeklimize göre kask tipleri var mıdır?

Merhaba, Öncelikle motosiklet hakkında yeni yeni bilgi sahibi olan biriyim düşüncelerim konusunda yanlışlarım olursa en baştan affola. Bir süredir kafamı karıştıran bir konu ve inanın araştırma yapmama rağmen istediğim sonuca ulaşamadım. Araştırmalarıma kabaca bakınca...

Yeni mesajlar