VONALI MURAT kullanıcısının son içeriği

1. VONALI MURAT

F250den CBR500e - tavsiyeniz?

Cbr500r aşırı yatık pozisyona sahip değil zaten kendisi bi racing de değil. Beklediğinizden çok daha rahat ve kontrolü kolay olacaktır emin olabilirsiniz. Belki ayakla ittirirken ağırlığı ilk başlarda sizi zorlayabilir ama kısa sürede alışırsınız.
  2. VONALI MURAT

Motosikletle Umre Yolculuğu; 4 Ülke 12,500 Km. Yol

Nasipse önümüzdeki yıl içinde yapmak istediğim turu gerçekleştirmişsiniz. Hem rota hem gezi yazısı mükemmel Tebrikler.
  3. VONALI MURAT

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Sağolun daha güzelleri sizin olsun inşallah
  4. VONALI MURAT

Honda Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı

Bende de aynı ses var. Aynı dediğin şekilde sünger sıkıştırıp yola devam ediyorum ses kesiliyor.
  5. VONALI MURAT

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

Cbr 500 kullanıcısı olarak söylüyorum 400-450 bandına cbr500 ALINMAZ. Bu bütçeyle tiger sport 660 bakın derim. Hacim ve beygir sizi korkutmasın , o kadar ürkütücü bi makine değil. E zaten eğitim de almışsınız. Ama lütfen bu bütçeyi cbr500 için harcamayın.
  6. VONALI MURAT

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Cbr500'ümle evlilik yapmaya karar verdim hala devam 😀
  7. VONALI MURAT

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Yaklaşık 2 yıldır Forma Freccia bot kullanıyorum. Hem uzun turlarda hemde haftasonu gazlamalarda kullandım dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Bütçe dahilinde alınabilecek güzel bir bot tavsiye ederim.
  8. VONALI MURAT

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Bu hız sınırı düzenlemesini istememizin asıl amacı 3-5 km gibi ufak farklarla cezalar yenmesi. Zaten uçup kaçmak isteyenlerin hız sınırıyla işi yok. Kendi halinde motosiklet süren kullanıcıları rahatlatacak bu düzenleme.
  9. VONALI MURAT

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Sanayilerde keçeci, rulmancılar vardır. Eski keçeyi götürüp aynı ölçülerde SKT ya da SKF marka keçelerden alıp kullanabilirsiniz. Orijinal Honda'nın keçe üretimini de bu markalar ya da NOK markası yapar. Bu markalardan şaşmayın derim.
  10. VONALI MURAT

sürmek artık zevk vermiyor

Tekrar zevk almak için iki yolun var. Ya yeni bir motor ya da uzun bir yol. Bütün duyguları resetler kendine gelirsin.
  11. VONALI MURAT

CBR 650 R Egzoz Yardım

Oksijen sensörü işi basit. Tornacıya egsozla beraber gidip sensörü dişine göre rekor yaptırırsın. Tornacının 15 dakikasını bile almaz.
  12. VONALI MURAT

Deprem için Motosiklet ekipmanları

Deprem olduğunu algılayabilmen birkaç saniye sürer. Eğer deprem 6 ve üzerinde ise zaten ayakta dahi duramazsın sen ekipman giymekten bahsediyorsun. Benim normal şartlarda kask , mont ve eldiven üçlüsünü giyebilmem bile 5dk sürüyor 😅
  13. VONALI MURAT

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Mal satarak mal alınmaz. Heşeyini bildiğin, binlerce kilometre yaptığın motoru kullanmaya devam et. Bu süreçte paranı biriktir yenisini al sonra satışa koy. Yenisini aldıktan sonra üç-beş aşağı satılması çok canını sıkmaz.
  14. VONALI MURAT

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Uzun kullanım için öneririm ama yinede sıfırına o fiyatı vermenizi tavsiye etmem. Blok olarak uzun ömürlü motorlar olduğu ve kullanıcı profili de çok apaçi olmadığı için ikinci el cbr500r ler genelde temizdir. Benimki 42.000 de. Hafta sonu gazlıyorum , senede 1-2 kez uzun yol yapıyorum , şehir...