volki2020 kullanıcısının son içeriği

1. volki2020

Tanışma

Değerli forum üyeleri uzun bir aradan sonra eliminatör 500 ile tekrar aranizdayim.hepinize selamlar.forumda eliminatör 500 ile ilgili bir bölüm göremedim.yok mu acaba.
  2. volki2020

Merhaba değerli forum üyeleri

Denizli den aranıza katıldım.2025 Kawasaki eliminator 500 için kapora verdim.bayi cumartesi teslim edecek inşallah.teslim alırken ve aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim.yapilmasi gereken neler var.tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.bir de önemli gördüğüm bir eksikden bahsedeyim.yolcu...
  3. volki2020

Merhaba değerli forum üyeleri

Uzun bir aradan sonra voge 525 dsx ile aranizdayim.forumda voge 525 dsx ile ilgili bir konu giremedim.acaba bir tek bende mi var.
  4. volki2020

suzuki inazuma ile merhaba

selamın aleyküm,merhaba değerli forum üyeleri.yaş 48 istanbul dan yazıyorum. emekliyim daha önce honda 125 ace ve pulsar ns 160 kullandım.ancak bu iki motor da bana hitap etmediği için çok uzun araştırmalar sonucu inazuma gw 250 almaya karar verdim.2013 model kazası ve yatması olmayan bir...
  5. volki2020

Gazı kapatip açınca gelen ses

Merhaba değerli forum uyeleri Hangi vitesde olursam olayim kazi birakip tekrar gaz verdigim zaman lak diye bir ses geliyor.bu durum normal mi acaba.motorun baglanti civatalarini sıktım.on ve arka disli,zincir,zincir göbeği yeni.debtiyaj balatasi yeni.bu ses nereden geliyor yardimci olacaklara...
  6. volki2020

Neleri kontrol etmem lazım

Arkadaşlar kisa bir sure once 28000 km de honda cb 125 ace motosiklet aldım.ilk motosikletim.ilk sahibinden aldim.kazasi yan yatmasi yok.bu km deki bir motosiklet de neleri kontrol etmeliyim yada degistirmeliyim.simdiden teşekkürler
  7. volki2020

Yedek parça temini icin hangi site

Merhaba arkadaşlar İnternet üzerinden yedek parça temini icin hangi siteyi tavsiye edersiniz. Motosikletim honda cb 125 ace Teşekkürler
  8. volki2020

Selamın aleyküm değerli forum uyeleri

Değerli forum uyeleri hepinizin ramazan ayi mübarek olsun. Bu gün 2013 honda cb 125 ace 27000 km de kazasiz ilk sahibinden bir motosiklet aldım ve araniza katildim.ilk motosikletim.park yeri sorunu ve sehir icinde yakittan tasarruf etmek(otomobile gore)hemde biraz keyif almak icin motosiklet...

Yeni mesajlar