Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese iyi sohbetler arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra yeniden bir makine almaya karar verdim mali durumları biraz düzeltir düzeltmez fakat karasızlık beni bitirecek genelde haftasonları sırtıma çantamı alıp İstanbul'un kasvetli havasından kurtulmak için yol yapmak istiyorum bunun...
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra makine almayı planlıyorum fakat ne alacağım konusunda kararsızım bundan dolayı kiralama yoluna başvurmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz biryer var mı?
Arkadaşlar yakın zamanda 600F almayı planlıyorum 2006 model dikkat edeceğim hususlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim herkese keyifli forumlar dilerim
Öncelikle merhaba.. Üzerime yapışan eski montumu arkadaşıma hediye ederek ondan kurtulmuş bulunmakdayım, budnan dolayı yeni mont ihtiyacım var kaskımda zamanını doldurduğundan dolayı onuda değiştirmeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Kask olarak LS2 veya Verom düşünüyorum. Mont olarak çok...
Arkadaşlar motosikletimle kaza yaptıkdan sonra garajda bıraktım ve toplamaya karar verdim şuan yalnız önde bi yamukluk olduğunu farkettim amartisörleri diğer motora takıp denedim onlar sağlam sanırım mesnet takımı yamulmuş bunların tamiri oluyor mu veya nerde yaptırabilirim motor xl500r
Arkadaşlar merhaba ben volkan kocaeli'de yaşıyorum çok kez istanbula seyahat yapıyorum 25 yaşındayım birçok motosiklet forumunda bulundum bi tek bu forum kalmıştı sanırım aranıza katılayım dedim :)