VOGGY kullanıcısının son içeriği

1. VOGGY

Honda cbf125

linkte motosikletin fotolarını görebilirsiniz http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cbf125%2009.htm teknik bilgileri henüz mevcut değil,sitenin ana sayfasında markaların son çıkan yeni modellerini de görebilirsiniz
  2. VOGGY

1990 Model,2003 Gümrük çikişli Ije (izh) Jüpiter5

_____motosiklet satılmıştır______
  3. VOGGY

Satilik 90 Model Ije Jüpiter5[u]

2006 gümrük çıkışlı,350cc,2 silindir,24 beygir,2 zamanlı,4 vites.kendim yeni baştan özenerek topladım.motor çok temiz,100 km de o da plaka işlemleri için yapıldı.kendimde aynı motordan kullanmaktayım,resim ve düğer bütün detayları verdiğim linkten...
  4. VOGGY

1990 IJ Jüpiter5

MARKA:İJ JÜPİTER5 MODEL:1990 KM Sİ:80 RENK:KIRMIZI FİYAT:1500YTL+DEVİR MASRAFI TEL:0537 8422447 İLETİŞİM MSN ADRESİ:[email protected] AÇIKLAMA:Bilen bilir 2 ay önce gümrükten aldım ve topladım,plakayıda geçen gün çıkardım,motor 0 km idi,plaka işlemleri sırasında tespite falan motorla gitmek...
  5. VOGGY

2. Ij Yi Topladim Arkadaşlar

arkadaşlar belki hatırlarsınız gümrükten çift silindir enkaz durumda bi ij almıştım,toplama işim bitti,resim ekledim bikaç tane,bakalım yorumlarınız neler,arka taraftaki benim kullandığım ij,motorların ikiside aynı...
  6. VOGGY

SUPERMOTO YARIŞI?

arkadaşlar yarın hezarfende supermoto yarışı varmı?varsa saat kaçta?bilen varsa yazsın lütfen
  7. VOGGY

2 zamanlı modifiye

arkadaşlar aranızda 2 zamanlı motor modifiye etmiş arkadaşlar varsa yaptığı işlemleri buraya yazabilirmi?bende 2 silindir 350 ije var,biraz güçlendirmek istiyorum,bu tip motorlarda neler yapılabilir?örneğin ben başlangıç olarak karbüratörü değiştirmek istiyorum ne dersiniz?(jikov,jawa ts 350...