Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:D
hahh sizi apaçilerr
tek teker iyi hoş yapıyorsun daa bunu trafiğe açık alanda niye yapıyorsun trafiğe acık alanda yapıyorsun trafiğin akış yonunden tersine neden gidiyorsun ?? kendini dusunmuyorsan karsıdan geleni dusun ama bunlarda o da yok...
Kısa Süreliğine Fiyatı Düşürdüm Arkdslar..İlgilendiğim Motoru Kaçırmak İstemiyorum..Saygılar :rendeer:
Detaylı Fotoları ve Motoruma Yapılan İşlemler ; http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/106983-kawasaki-ninja-250r-cok-cici.html
İlan Link ...
Herkeze Şeker Tadın da Bayram Geçirme Dilegiylee ... :king: :king:
elimizde takas tan dolayı bi ninjamız var arkdslar makinanın hakkını verebilecek birine vermek isterim.. hakkını derken bende 600F Vardı Bundan Önce ve arkdslarımda 600 - 1000 cc ler oldugundan canını cıkarmak istemiyorum...
İyi Günler Herkeze :king:
Malum Önumuz Kış Motoru Çamurda Karda Kışta Çıkarmak olmaz ..Karda Çamurda kıs koşullarında Sağa sola göturcek Sehir içinde cin malı olmaycak yagmuru kar suyunu görunce sagı solu curumeycek CC fark etmez ama 4x4 mu 4x2 mı konusunda kararsızım yanlız 4 - 5 bın tl...
arkdaslar dun basıma gelen olay bi olayda dusuncelerinizi bekliyorum: 2005 model 1000 rr ile
1. soru : yan ayaklık kapalı viteste calısmıyor?? boşa atınca calısıyor
2. soru : marşa basıyosun gaz vermeden calışmıyor, gazı hafif dokuncan öyle calısıyor ??
.
sabah olmaycak sanırım )
(09.06.2012 - 10.06.2012) c.tesi pazar olmak üzre 2 gun yunanistan gezisi yapıcam allahın izniyle..dedeağaç (alexandroupoli),gümülcüne (komotini),iskeçe (xanthi) kavala , ve Selanik (Thessaloniki)... yaklaşık 1.000 - 1.100 km lik bi gezi olucak..fotolarla geri dönucem.. ;)