Vitesçi Memo kullanıcısının son içeriği

1. Vitesçi Memo

Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

Bajaj n250 kullanıyorum egzozun buffına küçük 3 delik açtım. Sesi daha da tok çıkmaya başladı. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama hoşuma gidiyor sesi.
  2. Vitesçi Memo

Motoru çok mu zorluyorum

O zehiri alma kardeşim. Şu anda 2.vites hastalığı bende de var. Motorum N250 2.viteste 7 8 devir bandında giderken o sesi beni benden alıyor. Benim de bu alışkanlıktan kurtulmam lazım. 😅
  3. Vitesçi Memo

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

Geçmiş olsun hocam Bajaj fabrikasyon lastikleri çok kötü oluyor. En kısa zamanda değiştirmeye bak. Bende çok kaydım, lastikleri değişince kayma durumu azaldı.
  4. Vitesçi Memo

Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Geçmiş olsun kardeşim öncelikle sende bişey var mı
  5. Vitesçi Memo

Lastik değişimi sonrası gidon sallantısı

Bence balans ayarı yaptıran bir yere gidin. Balans ayarı yapsınlar.
  6. Vitesçi Memo

Motordaki kazalar

Bence kontağı unuttu almaya gitti
  7. Vitesçi Memo

Motora geniş lastik taksak ne olur?

Merhabalar benim Bajaj Pulsar N250 motorum var. Fabrikasyon lastikler aşırı kayıyor 3 kere kayma tehlikesi yaşadım. Motorum daha yeni 800kmdeyim. Araştırmalarıma göre Pirelli Diablo rosso 3 lastiklerinden aldım. Fabrikasyon ölçüleri ön 100 arka 130. Benim alacağım lastikler. 110 ön - arka 140...
  8. Vitesçi Memo

Egzoz Hakkında ?

Egzoz çıkışına matkapla delik açılıyor. Ekstradan hava çıkışı sağlıyor. Bu da sesi etkiliyor. Ben motor camiasında yeniyim tecrübeli abilerim ne der bu konuda bilemiyorum. Ama bana mantıklı geldi yapay zeka ile biraz konuştum ve video önerisinde bulundu bana. Adam egzoza delikler açıyor cidden...
  9. Vitesçi Memo

Tesadüfen yaşıyoruz.

İnterkomlu değil go pro tarzı. Bence interkomlu kamera almayın. Çünkü atıyorum trafikte birşey oldu adam kamerayı görüp ılımlı davranıyor. İnterkomlu kameralar pek görünmüyor gibi.
  10. Vitesçi Memo

Bu Göçük Düzeltilir Mi? - Anlam Verilemeyecek Hareketler.

Orta sehpa daha güvenilir. Yana yatması daha zor diye düşünüyorum
  11. Vitesçi Memo

Bu Göçük Düzeltilir Mi? - Anlam Verilemeyecek Hareketler.

Ben en ufak bir yere gitsem hemen orta sehpayı açarım. Çünkü biliyorum böyle denyolar var.
  12. Vitesçi Memo

Tesadüfen yaşıyoruz.

Geçen bime gelmişti bir tane aldım. Gayet iş görüyor. Yakın zamanda araçlara da kamera zorunluluğu geliyor galiba.
  13. Vitesçi Memo

Arka lastik kayması

Lastikleri değiş