Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zehiri alma kardeşim. Şu anda 2.vites hastalığı bende de var. Motorum N250 2.viteste 7 8 devir bandında giderken o sesi beni benden alıyor. Benim de bu alışkanlıktan kurtulmam lazım. 😅
Geçmiş olsun hocam Bajaj fabrikasyon lastikleri çok kötü oluyor. En kısa zamanda değiştirmeye bak. Bende çok kaydım, lastikleri değişince kayma durumu azaldı.
Merhabalar benim Bajaj Pulsar N250 motorum var. Fabrikasyon lastikler aşırı kayıyor 3 kere kayma tehlikesi yaşadım. Motorum daha yeni 800kmdeyim.
Araştırmalarıma göre Pirelli Diablo rosso 3 lastiklerinden aldım. Fabrikasyon ölçüleri ön 100 arka 130. Benim alacağım lastikler. 110 ön - arka 140...
Egzoz çıkışına matkapla delik açılıyor. Ekstradan hava çıkışı sağlıyor. Bu da sesi etkiliyor. Ben motor camiasında yeniyim tecrübeli abilerim ne der bu konuda bilemiyorum. Ama bana mantıklı geldi yapay zeka ile biraz konuştum ve video önerisinde bulundu bana. Adam egzoza delikler açıyor cidden...
İnterkomlu değil go pro tarzı. Bence interkomlu kamera almayın. Çünkü atıyorum trafikte birşey oldu adam kamerayı görüp ılımlı davranıyor. İnterkomlu kameralar pek görünmüyor gibi.