Vespaci kullanıcısının son içeriği

1. V

Motosiklet Aksesuarları

Batan gemi malı arkadaşlar evet çok severek yaptığım aksesuar işimi üzülerek son veriyorum hali hazırda elimde replika m4 egzoz,rizoma elcik, zincir temizleme fırcası , vites çorabı , koruma takozları, R25 radyatör korumaları mevcuttur ilgilenen arkadaşlar dm yoluyla mesaj atarsa ürünlerin...
  2. V

SATILIK MOTOSİKLET AKSESUARLARI

Merhaba arkadaşlar , elimde Rızoma Elcikler ,M4 tüp egzoz, vites çorapları, zincir temizleme fırçaları ve koruma takozları mevcuttur. İlgilenecek arkadaşlar için https://batimotoraksesuar.sahibinden.com iyi akşamlar
  3. V

2016 Vespa GTS 250ie

İlan No: 351951664 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-vespa-2016-model-kazasiz-boyasiz-aksesuarli-ve-garantili-351951664/detay Motosikletimi Haziran 2016 da aldım fakat çok kullanamadım (1800 km ) şimdide tarz değişikliği için satıyorum takas tekliflerini değerlendiririm
  4. V

2016 Vespa Gts 250 ie Yeni Kasa

İlan No: 332949209 Motosikletimi haziran ayında çok severek aldım çok da binmek nasip olmadan aniden plan değişikliği sebebiyle ( yurtdışı eğitim ) satmaktayım herhangi bir kazası boyası yan yatması falan yoktur kısacası alacak olan arkadaşı üzmez
  5. V

Vespa Kullanıcıları bu kadar mı azız ya da yokmuyuz :)

Arkadaşlar vespa kullanıcısı neden yok yav bi kac tane gordum ama onlarda aktif degil gelin aktif olalim tanis olalim geziler yapalim toplanalim toplanamasak bile en azindan toplanmaya calisalim(isyan) :) arkadas psikolojim bozuldu uye oldugumdan beri acaba dedim ilk motor olarak vespa yanlis bi...
  6. V

SATILIK VESPA

Motosikletimin ilk sahibiyim herhangi bir sorunu yoktur sempatik şehir motorudur kendisi yolda birakmaz üzmez :) ilgilenen arkadaşlar olursa detaylar; İlan No: 253595639 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-vespa-cok-temiz-kapali-garaj-motoru-253595639/detay Forumdan ulaşmak...
  7. V

2016 A2 ehliyet yasası

Arkadaslar merhaba basliktada belirttigim gibi kafamda soru isaretleri geceden beri iyice artti benim merak ettigim 23 yasindayim ve A2 ehliyetimi mayis ayinda aldim 1.1.2016 da yururluge giricek olan yeni yasa ile ehliyetimin sinifi ne olacak ? A2 olarak mi kalacak lakin kalacaksa mayis...
  8. V

Honda SW T 600 kullanıcısı dostlar var mı ?

Merhaba arkadaslar basliktada belirttigim gibi bu motoru kullanan arkadaslar oldu mu ya da var mi nasil makinedir sehirici uzun yol artcili kullanim yakit vs ya da kronik bir sorunu var mi ciddi ciddi bu makineyi almayı kafaya koymus bulunmaktayim biliyorum uretilmiyor ya da turkiyeye ithal...
  9. V

Scooter kullanıcısı dostlar yardım bekliyorum

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar motosikletim vespa lx125 3v ie benim bi sorunum var belkide yoktur ama bu aksam arkadasimla gezerken dusuk devirlerde ara sira iceriden bisilerin surtme sesi gibi bi ses duydum hatta dusuk gazla kalkarken baya titredi hemen saga cektim sehpaya aldim ve oyle...
  10. V

Herkese merhaba

İstanbulda oturuyorum üniversite ögrencisiyim Vespa Lx125 3v ie kullanicisiyim kismetse önümüzdeki bahar ya da yaz aylarinda yeni vespa gts 250 ile degistirmeyi dusunuyorum herkese iyi forumlar :)
  11. V

Yeni Vespa GTS 250 / Vespacılar İçeri

Herkese merhaba arkadaşlar forumda vespa kullanan arkadaşlara rastlayamadım nedense yazın vespamı aldığımda heyecanla foruma yazdığımda da cevap alamadım şuan lx125 3v ie kullanıyorum ve bahara doğru yeni gts 250 almayı düşünüyorum kullanıcıları varsa aramızda bi yazıversin :)

Yeni mesajlar