veli cura kullanıcısının son içeriği

1. V

Beyin arızalı medley 150 (Satılık)

arkadaşlar merhaba .. motorumun beyni servisin söylediğine göre yüksek voltajdan yanmış! beyin çok pahalı olduğu için motoru yarı fiyatına satacağım... ilgilenenler olursa 05435193407 nolu telefondan whatsapla ulaşabilirler.. Motor 17 binde varyatör tertemiz bakımları yeni .. kaza belası...
  2. V

PİAGGİO MEDLEY 150 motor arıza ışığı sorunu

aklıma gelmed reis toparladım artık.. hala tekleme yapıyor servise mecbur kaldık
  3. V

sabah ilk işim ona bakmak olacak abi.. bu arada sağolasın ikidir konu açıyorum üşenmeden cevap veriyorsun allah razı olsun senden
  4. V

selamlar dostlar.. yıkamadan sonra depoya su kaçırdım sanırsam benzin deposunu söktüm boşalttım temizledim.. yakıt pompasını söktüm temizledim .. şimdi marşa basınca hiç marş almıyor , ve arıza ışığı yakıyor.. önerilerinizi alabilirmiyim.. gazianep ikamet ediyorum burdaki servise...
  5. V

Scooter egzos temizliği nasıl yapılmalı?

1741459210 ne tür bir temizlik yapmalıyım kardeşim.. bana anlatırmısın ?
  6. V

Scooter egzos temizliği nasıl yapılmalı?

merhaba dostlar piaggio medley 150 scooter sahibiyim.. internette yada forumda hiçbir bilgiye rastlayamadım.. egzos içi temizliği nasıl yapılmalı ? hangi kimyasallar yada spreyler kullanılmalı.. içine kimyasaldan sonra su tutulmalı mı? neler yapılmalı.. bilgi paylaştıkça çoğalır.. muhtemelen...
  7. V

dostlar egzozla sıkıntılıyım bi bakarmısınız?

sabah ilk iş bakacağım.. değilse kapağa kadar dolduracağım..👍👍
  8. V

eywallah abi.. cansın 1740933749 yarın bakayım reis..az yada fazla olduğunu nasıl anlayacağız
  9. V

yok abi yağı tam ayarında tertemiz 1740929751 radyatördeki antifirizde tam ustam ne eksik ne fazla
  10. V

Arkadaşlar merhaba .. piaggio medley 150 2016 model scooter sahibiyim. motorumun egzoz ucu fotoğrafta görüldüğü gibi yağlanıyor.. bu problemi çözmem için ne yapmalıyım ? her fikre açığım.. saygılarla https://hizliresim.com/nxwq2a2
  11. V

Piaggio medley 150 motor takozu sorunu!! Lütfen yardımü

dostlar merhaba! motorumu yıkarken takozlar arasında boşluk olduğunu fark ettim.. sipariş geçmek için servisle görüştüğümde , yeni takozlar tam oturmaz esnemesi için arada boşluk kalır dedi! içime sinmedi.. bu fotoğrafdaki takoz bitik mi ? bilenler yardımcı olabir mi...
  12. V

Malossi debriyay yayı

dostlar merhaba .. ben piaggio medley 150 2016 model scoterim için malossi sarı tork yayı ve devriyaj balata yayları aldım .. Satan kişi sarı tork yayının 1500 rpm olduğunu söyledi lakin kutusunun üstünde 0.19 kg yazıyor , devriyaj balata yaylarının üstünde ise 0.13 kg yazıyor..bu ne anlama...

Yeni mesajlar