Vejeteryan kullanıcısının son içeriği

1. Vejeteryan

Artık Bir Enduro Vakti Geldi

Arkadaşlar iri bir enduro almak istiyorum. Özellikle BMW lerin yakışıklılığı cezbediyor. Korkuya sokansa http://www.motosiklet.net/forum/enduro-off-road/86449-f650gs-alinir-mi.html Linkteki sohbet .. Akıl verebilecek varmı ?
  2. Vejeteryan

Yağı değiştirirken Egzozu delinen masum öğrenci(egzoz pahalı para yok ): )

Motorum Daelim Roadwin 250R yağı değiştireyim derken egzos nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde delindi. Napabilirim ? Delik çapı 2mm var rahat :((
  3. Vejeteryan

Daelim Roadwin 250r 'ı Kalıplandırmak

Arkadaşlar motorumu kalıplandırmak istiyorum. Motobisiklet konusunda çok az bilgiye sahibim ve yardıma ihtiyacım var :) Motorumu nasıl kalıplandırabilirim ? - Amörtisörleri kalıplandırarak ? - Motoru Yükselterek ? - Motora 2. kaskı koymak için depo üstü filesi koyarak ? (Gerçekten...
  4. Vejeteryan

Cross Motor Nasıl İrileştirilir _?

Arkadaşlar cross motor alacağım şehir içinde kullanacağım. Nasıl daha iri görünmesini sağlıyabilirim ? :silent:
  5. Vejeteryan

İsteğime Uygun Yol Motoru Öneriniz Var mı ?

Arkadaşlar tek isteğim mümkün olduğunca iri bir yol motoru. Sadece şehir içinde kullanacağım. Kafamı ağrıtmadıkça eskide olur. Bütçem Temiz bir Daelim Roadwin 250R [Sene 2012 KM 9.500) değerini beraber belirleriz + 800-1.000Tl Lütfen akıl verin :)
  6. Vejeteryan

Tavsiyenizi almaya geldim

Arkadaşlar 1 sene motoran cbl 150 kullandım .. Sonraki 2 sene daelim roadwin 250 kullandım ve artık enduro tipinde iri bir motor istiyorum .. Yalnız boyum 1.92 ve kilom 77 hız meraklısı değilim .. Motoru çok stabil düzgün bir şekilde kullanıyorum .. Tek istediğim şu motorun üstünde biraz...
  7. Vejeteryan

Roadwin 250'nin Yağını değiştirmek ne kadara mal olur ?

Arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var .. Motorum dealim roadwin250 .. Yağını değiştirmek bana ne kadara mal olur ?
  8. Vejeteryan

Motosiklet kullananların diz sağlığı sorunu ?

Arkadaşlar Dealim Roadwin 250 Race motorum var ve bugün motora binerken bir abi ileride dizlerinden çok sorun yaşıyacaksın tarzı konuştu .. Forumda araştırdım kimisi dizliklerin faydası yok falan demiş .. Bu konuda ben çok bilgiliyim sizi de bilgilendireyim diyen bir forumdaşımız varsa çok...
  9. Vejeteryan

Zealsun zs 200 gs veya Zongsen gy 125 ... Hangisini tavsiye edersiniz ?

Arkadaşlar Zealsun zs 200 gs : 20.000 km 2006 model .. 2.750 tl .. Zongsen gy 125 : 11.000 km 2005 model .. 2.100 tl .. ??? Hangisini önerirsiniz .. Neden ?? Fiyatları uygun mu ??
  10. Vejeteryan

1.94 boy 100 kilo .. Motoran CGL 150 var altımda eriyor .. Yardım Edin .. Bütçe Düşük

Arkadaşlar bendeniz motora merak salmış siz motor tutkunlarından biriyim .. Bir motorum var ama arkadaslarım dalga geciyor motor altında gözükmüyor diye .. Yaklaşık 9.000 lira kadar bütçem var .. Eski olmasına aldırmam bana önerebileceginiz motor var mı ? İri olsun chopper ve touring sevmiyorum...