Vasuki kullanıcısının son içeriği

1. Vasuki

Yamaha FZ 250

Merhaba Yamaha FZ 250 (1999 model) motosikleti bilen, artisini eksisini soyleyebilecek kadar taniyan var mi? Neden bu kadar eski motor? Anlatayim... Saudi Arabia tuhaf bir memleket ciplak yada dusuk hacimli motosiklet bulmak hic kolay bir is degil. Honda bayisine gittiginizde sizi sadece 600RR...
  2. Vasuki

Kawasaki Fiyatlari (Kingdom of Saudi Arabia)

Merhaba, isim dolayisiyla yaklasik 3 aydir Suudi Arabistandayim. (3 sene daha kalirim heralde:P) Burada motor kullanmak ayri bir kabiliyet gerektiriyor. Binek arac suruculerinin tamaminin katilden farki yok. Hem hava sicakligindan hemde trafik canavarlarindan dolayi motor pek tercih edilmiyor...
  3. Vasuki

Gitti sol ayağım...

27-28 Mayıs Honda'nın düzenlemiş olduğu Güvenli Sürüş 1 adlı eğitime katıldım. Bence her aceminin bu tip ciddi bir eğitim merkezinden eğitim alması çok faydalı olur. Eğitimin 1. günü gayet faydalı ve eğlenceli geçti. 2. günün ortalarında bir hata yaptım... Olaya gelince, yaklaşık 30 metre...
  4. Vasuki

CBR 125 vs GPR 125

Daha önce böyle bir konu açmıştım, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç olarak 125cc'lik yarış motoru almaya karar verdim tam Honda CBR125 alıyordum ki şeytan dürttü Derbi GPR 125'i inceledim. Kafam yine karıştı sizce hangisi? Mayısın ilk haftası alıcam düşüncelerinizi bekliyorum...
  5. Vasuki

Honda Eğitim Merkezi - ÖTV - Cbr 125

Merhaba arkadaşlar, her ne kadar bu 2. mesajım olsada yaklaşık 4 aydır siteyi takip ediyorum 20 gündür de üyeyim. Forumlardan bir çok bilgi edindim, site içeriğine katkıdabulunan herkese teşekkür ederim. Daha önce ehliyet kursu ve bir kaç arkadaşımın motorunu kullanmaktan başka tecrübem yok...