V@R@D£R0 kullanıcısının son içeriği

1. V@R@D£R0

Honda Nx4 Falcon Egsoz Boyama

öncelikle herkese slm lar motosikleti aldığımdan beri egsozun motor çıkışındaki boyanın sararmasından rahatsız olmuştum. bi arkadaştan duymuştum telfırça ile fırçalarsan bi şey kalmaz diye ama fırçaladığım halde sararma gitmedi ben de boyamak üzre egsozu söktüm. bu arada sanayii ve boyacılarda...
  2. V@R@D£R0

Cbx250 Twister a Cbf600 egsozu taksak bi problem olur mu?

slm lar abilerim ustalarım motosiklet sevdalıları... epinize iyi günler daha önce de kullandığım cbx250 twister model motosiklet almak istiyorum fakat motosiklette tek beğenmediğim tarafı bana biraz kaba gelen egsozu üzerindeki orjinal egsozu yerine cbf 500 ve 600 de bulunan oval egsozu taksam...
  3. V@R@D£R0

2013 Nx4 Falcon i Türkiye ye gelirmi?

Slm lar abilerim büyüklerim küçüklerim sevgiler saygılar hepinize merhaba 2013 Nx4 Falcon i Türkiye ye gelirmi? Türkiyeye gelmesede sipariş üzerine sana özel getirirmi? böyle özel gelse normal fiyatından dahamı farklı fyat cıkar? Honda türkiye yi aradım bayileri arayın size bu bilgiyi onlar...
  4. V@R@D£R0

9000 km de 2005 Yamaha ybr125

2005 model 9000 kmde sıfır gibi ybr125 i ybr 250 almak için satıyorum; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sandikta-unutulmus-9-000km-de2005-ybr125-92725013/detay

Yeni mesajlar