Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Motosiklet.net cemaati
İşte size sahibinden sitesinde 20.05.2016 tarihi itibariyle derlediğim bilgiler ışığında yaptığım bir istatistik değerlemesi
Aşağıda tek tek en büyük 9 üreticinin (4 Avrupalı, 4 Japon ve 1 Amerikalı) motosikletlerini belli bir mantık çevresinde sıralandığını...
http://www.bmw-motorrad.com.tr/_common/img/bikes/adventure/s1000xr/outdoor_motives/9_1920x1080.jpg
Motor
Tipi Su/yağ soğutmalı 4 silindirli 4 zamanlı sıralı motor, silindir başına dört subap, üstten çift eksantrik mil
Çap x strok 80 mm x 49.7 mm
Silindir Hacmi 999 ccm
Motor gücü 11.000...
Öyle ağzını doldura doldura konuşan tüm otomobil sürücülerine cevaben,
2008 Nisanından beri motosiklet kullanıyorum.
Evet, trafikte gözümün kestiği, motosikletimin sığacağını düşündüğüm her boşluğa dalıyor, şerit arasından gidiyorum.
Evet, aralardan sıyrılıyor, genel olarak trafiğin akış...
Arkadaşlar BMW R1200R sahibiyim. Ortağım da R1200C sahibi.
Geçenlerde motosikletlerimize birkaç parça lazım oldu ve Borusan İstinye'ye gittik. Parçaların birçoğunu tedarik edebildik ama bazı parçaların ellerinde olmadığı ve Almanya'ya sipariş geçeceklerini, 14 güne ancak ellerinde olacağını...
Öncelikle Fotolar ve hemen akabinde teknik detaylar gelsin
Motor
Tipi Hava/yağ soğutmalı yatık çift 4 zamanlı motor ('Boxer'), bir eksantrik ve silindir başına dört supap, merkezi dengeleme mili
Çap x strok 101 mm x 73 mm
Silindir Hacmi 1.170 cc...
Motor
Tipi Hava/yağ soğutmalı 4 zamanlı motor ('Boxer'), bir eksantrik ve silindir başına dört supap, .. merkezi dengeleme mili
Silindir Hacmi...
Fotolar ve teknik detaylar gelsin...
Motor
Tipi Hava/yağ soğutmalı yatık çift 4 zamanlı motor, bir eksantrik ve silindir başına dört supap, merkezi dengeleme mili
Silindir Hacmi 1,170 cc
Motor gücü 7.750 dev/dak'da 125 bg
Azami tork 6.500 dev/dakda...
Konuyu açmakta Bana nasip oldu.
Aslında şu ana kadar açılmamış olmasını garipsemedim değil.
Herneyse.
Özellikleri gelsin.
Hava soğutmalı, L twin, 803cc lik hacme sahip çift silindirli bir motor kullanıyor ki bu aynı zamanda Monster 796 modelinde kullanılan motor. Lakin Ducati mühendisleri...