uuyaniker kullanıcısının son içeriği

1. U

250NK stop etme sorunu

2021 model 20000kmde motor. Bakımı henüz yapılmadı. Hafta içi gideceğim. 1.5 ay kadar yattıktan sonra 1 haftadır işe gidip geliyorum, hiç bi sorun yoktu. Bugün düşük devirlerde stop etmeye başladı. Akü voltaj değeri çok oynak. Özellikle tümseği geçtikten sonra tekrar hızlanırken stop ediyor. Eve...
  2. U

Coffman Shorty Exhaust

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221307571495 Ebayde gordum az once. Fiyat da makul. Sesi de guzel. Nasildir acaba? Var mi bilgisi olan?
  3. U

Eldiven tavsiyesi

Merhabalar; Malum onumuz kis. Simdiden ellerim usumeye basladi bile. Sizlerden kullandiginiz yada almayi dusundugunuz eldivenler halkinda yardim istiyorum. Kislik olsun ama ss motora da yakissin. Su an kullandigim mont beyaz kirmizi ve siyah karisimi. Buna da uygun modeller soyleyebilirseniz...
  4. U

Lastik vs. Kask

Merhaba; Oncelikle herkese iyi bayramlar. Aklima takilan bi konu hakkinda sizlerle fikir alisverisi yapmak istiyorum. Malum onumuz kis ve ben her ne kadar motoru kisin da kullanacagim desem de hava sartlarinin el vermedigi kosullar olacak. Kisa bir sure icinde elime 1000 tl kadar bir para...
  5. U

Apple'da calismak

Az once apple'a is basvurusunda bulundum. Bu sektore girerken calismak istedigim yerlerin basinda geliyordu ama malum onceden magazasi yoktu. Apple magazasinda calisan yada tanidigi olan var mi? Calisma sartlari hakkinda bilgi almak istiyorum. Mesela haftada yine bir gun mu izin? Calisma...
  6. U

CBR250R icin yan canta

Herkese selamlar. Motorum icin heybe tarzi cirtli yan cantalardan bakiyorum ama bugun gittigim sirinevler motomax magazasindaki arkadas uyumlu olmadigini soyledi. Cektigim fotograflardan baktigim kadari ile de egsoz kurtarir gibi geliyor. Aramizda kullanan arkadaslar var mi, yardimci olurlar...
  7. U

Yedek parca fiyatlari lazim. Hasar buyuk.

Arkadaslar gecende yaptigim kazanin raporu saglam cikti. Anesten aldigim fiyatlar ile degisecek parcalarin (on far, sol grenaj, sag koruma takoz demiri) toplami 1300 kusur lira tutuyor. Aramizda yetkili servislerde calisanlar var ise yardimlarini rica ediyorum. Simdiden tesekkurler, iyi...
  8. U

İlk kazamizi yaptik.

Az once kuzenimi askere gondermek icin havaalanina yollandim. Bahcelievler belediyesinin pis bi huyu var. Her sabah yollari iyice bi yikar. Sakir sakir su akar yoldan. 35-40 km hizla ondeki araca saplak yemis sinek misali yapistim. Bende cok bi sikinti yok. Sag kalcam ve sol gogsumde biraz agri...
  9. U

CBR250R boş vites sorunu

Selamlar, Üstadlarım, motorumu alalı bir ay oldu, yanlış hatırlamıyorsam 140 küsür kmde. Işıklarda durduğumda boşa alayım arka fren ile dururum diyorum ama 2. vitesde iken aşağı basıyorum, N bi kere yanıp sönüyor, vites tekrar 1'e düşüyor. Sizce bu yeni olduğu için mi bu şekilde, yoksa vites...
  10. U

Shark S700s vs S900c

Öncelikle herkese selamlar, saygılar. Aranıza yeni katılan bir kardeşiniz olarak engin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Sorum ise şu: Motorumu alırken beraberinde idareten bi kask aldım, Givi marka. Modeli ile ilgili çok bir bilgim yok, HPS yazıyor sadece. Ama bu...

Yeni mesajlar