uur_zay kullanıcısının son içeriği

1. U

Turing MotoKurye Eğitimi

Arkadaşlar bir arkadaşım vasıtası ile haberdar olduğum bugünde eğitimimi tamamladığım ücretsiz bir teorik eğitim programı, başlangıç yapacak ya da yapmış arkadaşlara Rahmi Barutçu'nun 3 saatlik eğitimi sonunda kask ve fosforlu yelek rahmi barutçunun kitabı hediye ediliyor. ücretsiz başvuru için...
  2. U

Zincir Yağı Önerisi Olan Var mı?

Arkadaşlar Duke 200 kullanıcısıyım yeni aldım 1 ay olmadı bugün tamircide geçerken yağlattım, hemen yola devam etmem lazımdı. biraz sıçratmış bu arada:( adama sordum çok bi marka yoktu ama 400 ml ne kadar diye? 20 TL dedi ben kendim alsam yağlarım zincirimi temzilerim de hani bu konuda şu...
  3. U

KTM 200 Duke Hararet göstergesi hakkında

Arkadaşlar aramızda Duke 200 kullanan arkadaşlar varsa bir konuda yardımlarına ihtiyacım var. Motorumu yeni aldım yaklaşık 1.600 TL ye ekipmanımı topladım, İlk Motorum Akşamüstü biraz şehir içi gezmek istedim fakat hararet göstergesi biraz korkuttu açıkcası, seviye bayağı yukarıda çizgiler...
  4. U

A sınıfı ehliyet için eğitim alıp başlangıç 250 cc den başlamak

Arkadaşlar forumda yeniyim. Çocukluğumdan beri kullandığım araç olayından yeni bir heyecan olan Ruhu taşıyan iki tekere heves ettim aylar önce kursa yazıldım, ardından MT-07 ile eğitim alıp sınava girdim gayet başarılı bir şekilde A sınıfı ehliyetimi de aldım. Fakat sorun şu ki MT-07 Çok atak...

Yeni mesajlar