Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
...dıt...
burası TB2JUF operatör usercom dinlemede olan tüm forumdaşlara iyi forumlar :king: (73) :king:
...dıt...
yeri gelir hayat kurtarıcı ::sos:: yeri gelir kültürler arası bir taşıyıcı ::gazete:: ::ressam:: yeri gelir bedavaya konuşan beleşci :P olur amatör telsizci
dünyadaki en...
3D modelleme işine merak sardım bu aralar
forumda bilgisayar sektöründen birçok kişi var yorum yaparlarsa çok yardımcı olurlar bunu bir hobi olarak ilerletmeyi düşünüyorum
Mondial 100 MFM'yi yapmaya çalıştım işin garip yanı daha önce kimse çinli motorlardan birini modellemeye kalkmamış...
Uzun süredir internette TDU2 için motosiklet DLC paketini arıyordum sonunda buldum
oyun içi görüntüler
TDU2 piyasada az bulunan motosiklet kullanma olanağı sağlayan oyunlardan biridir serinin ilk oyunu TDU1 de aynı şekilde motosiklet eklentisine sahiptir
isteyenler özel mesaj ile...
Efsaneler arasına girmiş Lost Heaven ve 2010 yılında çıkan 2. oyun ile elini güçlendiren Mafia serisinin 3.oyunu 2016'da geliyor
kaynak:http://www.multiplayer.com.tr/haber/mafia-3un-ilk-traileri-yayinlandi/