urunci kullanıcısının son içeriği

1. U

arkadaslar bi yardım yokmu yaa

Arkadaslar ben bu iki model arasında kaldım tamam hondanın kalitesi tartısılmaz ama kymconun dakalitesi hic fena deil sıfır km fiyatlarına bakınca bence beat bence o fiyatı haketmiyor kymconun motoru daha performanslı ve tasarımı cok guzel ikisi arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ???
  2. U

Honda Beat VS Kymco Agility City 125

Arkadaslar ben bu iki model arasında kaldım tamam hondanın kalitesi tartısılmaz ama kymconun dakalitesi hic fena deil sıfır km fiyatlarına bakınca bence beat bence o fiyatı haketmiyor kymconun motoru daha performanslı ve tasarımı cok guzel ikisi arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ...
  3. U

keeway kymco

oncelikle butun arkadaslara hayırlı surusler benim cin malı wuxi harvey bi motorum var birebir windy s aslında bunu yaklasık 2 yıldır kullanıyorum fakat okumaya gidecegim icin satmak istiyorum satıcam insallah nese konumuza gelelim bu motoru vitesli oldugundan evde benden baska kullanan yok...
  4. U

keeway kymco

oncelikle butun arkadaslara hayırlı surusler benim cin malı wuxi harvey bi motorum var birebir windy s aslında bunu yaklasık 2 yıldır kullanıyorum fakat okumaya gidecegim icin satmak istiyorum satıcam insallah:mrgreen: nese konumuza gelelim bu motoru vitesli oldugundan evde benden baska...

Yeni mesajlar