Uqurevc kullanıcısının son içeriği

1. Uqurevc

GPS hakkında yardım

Gps Takip cihazı taktırmak istiyorum Marka ? Model ? Ve nerede yaptırabilceğim hakkında yardım istiyorum ( kaliteli olsun )
  2. Uqurevc

Arora cappucino 125 cc hakkında yardım

Bi kaç sorum olucak Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim .. video izleyipte yorum yapılmasın lütfen. 1. Gidişi ve gücü nasıl özellikle yokus yukarı giderken 2. Kronik sorun ses 3. Ve en önemlisi yakıt deposu 5 lt benzin alıyo 100 km de kaç litre yakıyor ?
  3. Uqurevc

Hic satılmasada düşmeyen İkinci el piyasası

Öcelikle herkese iyi günler. İkinci el motorlarda km yükseldikce ve motorun masrafı arttıkça fiyatıdamı artıyor ? Bu millet heralde 50 bin lira parayı az birşey zannediyor yada ben öyle anlıyorum. Aylardır ama inanın 4 aydır temiz bir motor arıyorum 600rr 2013 model ve üzeri 70 bin tl ye...
  4. Uqurevc

Bu konu Haddi Aşar .... Aprilia RS 660

YENİ APRİLİA RS660 Aprilia RS660 Detaylı Özellikleri İle Karşımızda: Aprilia merakla beklenen yeni sporcusu RS 660'ın özelliklerini yayınladı. RS660 Kasım ayında Avrupa'da satışa sunulacak. ingiltere satış fiyatı £10,149. Avrupa satış fiyatı 11.050 Euro olarak belirlenen Aprilia RS 660 “Yeni...
  5. Uqurevc

250 CC neden yetmez ?

Öncelikle belirtmeliyimki motosiklet hayatına yeni basladım . İlk olarak 125 lik tavsiye ettiler ama tabi ben birazcık gözede hitap etsin diye secimimi R25 den yana kullandım ehliyete dahil yeni yazıldım motorumu aldım garajıma cektim. Şimdide diyolarki bu sana 3-4 ay sonra yetmez . Abi...
  6. Uqurevc

MERHABA

arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ve motosiklet konusunda da yeniyim Yamaha R25 aldım ilk motorum ilk deneyimim olacak. tavsiyeniz olursa bilmek isterim. birde profil resmimizi nasıl ayarlıyoruz ?

Yeni mesajlar