unoturbo kullanıcısının son içeriği

1. U

Çinden egsoz alımı Hk.

Herkese Merhabalar Motoran mt150 kullanıyorum.Motor Suzuki gn 125 replikası ama bizim motorda cg motor bloğu var ve 150cc. Tahminim 125cc suzuki gn125 egsozu uymaz.Motorunda egsozunu cg vs türevi egsozlar ile değiştirmek istemiyorum tr de. Aliexpressten uç kısımları almayı planlıyorum veya...
  2. U

Neden böyle bir şey yapıyorlar ki?

Herkese merhaba arkadaşlar dün bir facede kaydedilmiş canlı yayına denk geldim. Adam anlatıyor işte motor satıyor bide parça. Modifiye parçaları satıyor tamam herşey buraya kadar normal.İnsanların zevklerini yargılayamam yaptıkları şey hoşlarına gidiyor olabilir. Dikkatimi çeken kısım şuydu...
  3. U

Motosikletin egzozunu şu sebeplerden değişmek mantıklı mı?

Herkese Merhabalar Suzuki Gn125 replikası Motoran mt150 motorumuz var. Egsozu hem ısıyı dışarı yansıttığından annem,kardeşim kimi zaman binerken bacaklarını yakabiliyor ısıdan. Daha kısa bir boru ve şu egzozlardan düşünüyorum ama amacım hem bacakların yanmasını engellemek hemde susturuculu...
  4. U

-Motorunda Modifikasyon Olanlar-

Merhaba arkadaşlar sonradan yapılan ,commander,cc yükseltme,yazılım vb tekniklerle yapılan motor veya görsel(cafe racer,scrambler vs) modifikasyonları bu konu altında paylaşılsa herkes birbirinden bilgi alsa nasıl olur ki? Not:Apaçi değilim,insanın kendine has özelleştirmeleri kimi zaman güzel...

Yeni mesajlar