Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat 238 lira nakit, 270 lira 8 ay taksitli. Motor bloğu güven veriyor, sarı siteye ilanları düşmeye başladı. Tek eksisi hava soğutmalı olması. ABS ve TCS'de var makinada. Şuan Benda Rock 250 ve CLC450'den daha yakınım kendisine. Spor cruiser yerine klasik cruiser sevenler için güzel bi hamle...
Kanka ikisi de çinli ama biri Benda diğeri RKS. UM Chopperlar da Amerikan Harley ve Indian da Amerikan bu mantık ile. Yine de sen bilirsin, ben de cruiser sürücsüyüm ve motorumu yükseltmek istiyorum muhtemelen CLC 450, Benda Rock 250 ya da Royal Enfield Super Meteor 650 alacağım
Honda Shadow 750, Royal Enfield 650 ve Benda Chinchilla 500 olabilir hocam. Benda Rock 250 ve CLC 450 de çok güzel ama boydan dolayı sıkıntı çıkartacaklardır. Bence Royal Enfield 650'nin sissybar ve rüzgarlıklı olanına bi göz atın derim tipi öyle bayağı düzeliyor
Meteor 350, CLC ya da Benda'ya vereceğim parayı nakit verip kalanı takside böldürüp Super Meteor 650 almak da var kafamda hocam ama bana fazla mı gelir diye düşünüyorum. Superlight 125 bile tatmin ediyor diyebilirim bir kaç iki ufak kusuru dışında. Lütfen açtığım şu başlığa bi göz atın...
Meteor 350, CLC450 ve Benda arasındayım hocam ben de ama CLC ve Benda tipini pek beğenmiyorum. Bekleyip göreceğiz bakalım CLC450 alıp custom ile biraz bagger yapmaya çalışırım. Yurtdışındaki forumlarda şöyle bir örnek gördüm hoşuma gitmedi değil :) https://hizliresim.com/27a5xix
Meteor 350 düşünüyorum ama fiyatları hiçbir yerde yazmıyor. Benda Rock 250 daha spor cruiser. Önerebileceğiniz Klasik Cruiser var mı hocam? Lifanv16, Meteor 350, Superlight 125 gibi