Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BlackSmith Custom ile görüştüm, orta sehpa ve koruma demiri için kalıbı olmadığı için yokmuş.
1777884365
çanta ve ekipmanlar gelsin, duruma göre koruma demirini de oradan alacağım. yamaha ile arasında 6bin tl fark var
1777884366
çanta ve ekipmanlar gelsin, duruma göre koruma demirini de oradan...
Merhaba, yanıtlar için çok teşekkür ederim. sw-motech koruma demirini ben de gördüm. Orijinal yamaha koruma demiri ile aynı fiyat, yamaha'nın daha büyük ve kapsayıcı.
enduroworld sayfasında shad topcase demiri, sh51 çanta bulabildim. Daha geçen hafta getirmişler, koruma demiri de mevcut...
Merhaba,
Geçen hafta sıfır Tracer 7 aldım fakat başlıkta saydığım motor koruma demiri, topcase demiri ve sehpa bulamıyorum. Yamaha orijinal olarak satışta var fakat 1 ay dan fazla sürer, yurt dışı siparişi olacak deniyor. Ayrıca fiyatları çok uçuk. Kasa yeni değiştiği için de oem olarak hiç bir...
Selam arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi http://urun.n11.com/kask/shark-skwal-switch-rider-motosiklet-kaski-P108579571 bu ürünü almayı düşünüyorum.
Geçen hafta cuma günü KTM Duke 390 alarak aranıza katıldım bende :) Sizce kullanmakta olduğum motora göre ve güvenlik açısından nasıl...