Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2006 model karbüratörlü model severek biniyorum ancak son günlerde 7000 devirde teklemeye başladı sonrasında da yavaş yavaş hızlanıyor , gazı az açtığımda tekleme olmuyor ancak dip gaz yaptığımda sıkıp sıkıp bırakıyor gibi
Motosikletimde marş basıyordu ancak yağışlardan sonra basmamaya başladı, marş otomatiğinin iki tarafını birleştirince kısa devre şeklinde olduğunda basıyor çalışıyor. Ancak tuştan ne yaparsam yapayım çalışmıyor. Kumandayıda değiştirdim yine sonuç aynı. Sigorta olarak bir adet sigorta vardı...
2006 model gt250r aracımın garip arızaları var basit bi durum mu diye size sormak istedim,
1- Soğukta stop ediyor cikle aktif olmadığı için diyerekten ellemiyorum.
2- 7.000 devirden sonra sanki sıkıp bırakıyor gitmiyor hızlanmıyor. Bunu bütün viteslerde yapıyor.
3-Sabahları ya da kendi...
Merhaba 2023 eylül ayında inegölde bir tamirciye motosikletimi yapması için teslim ettim çift silindir 250cc ancak en başta 1 ay sürer en fazla demesine rağmen yaklaşık bir senedir beni oyalıyor savcılığa gittim thhye yönlendirdi oradan da ocak ayından beri karar çıkmıyor. En son artık...