ultimateFB kullanıcısının son içeriği

1. ultimateFB

YZF R25 Sıfır mı? İkinci El mi?

Merhabalar bir süredir ara verdiğim motosiklet sevdama tekrardan başlıyorum. Malum ülkemizin durumundan dolayı fiyatlar ciddi manada yükseldi. 2018 şubat ayında 16.500'e verdiğim 2015 model 7000 km deki motoruma eş değer motorlar şuan 17.000 tl civarında. Soracaklarıma gelirsek, 2017 model 0...
  2. ultimateFB

Mont önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar Yamaha r25 sahibiyim. tüm ekipmanlarımı tamamladım birtek montum eksik kaldı 1500 tl civarında bir mont arıyorum tavsiye edeceğiniz modeller varsa değerli yorumlarınızı beklerim.
  3. ultimateFB

Bodrumdan Konyaya Otobüsle Motor Taşıma

Merhabalar Bodrumdan Konyaya R25 götürmem gerekiyor. Kamil koc truzim in setra marka otobusu var birde kontur truzimin Travego otobusu var Kamil koc un saati bana daha uygun. Yazihanesini aradigimda olmaz falan dedi ama soforle gorusmemi soyledi. Sizce setra ya sigarmi r25? Birde motoru otobus...
  4. ultimateFB

R25 İçin bu kilit yeterlimidir?

Merhabalar Konya'da apartmanın açık otoparkında demire kilitlemeyi düşünüyorum r25'i Kilit olarak http://www.hepsiburada.com/abus-granit-detecto-xplus-8077-alarmli-disk-kilidi-12ks-zincir-kilit-120-cm-pm-otfe49537 bu alarmlı zincirli kilit işimi görürmü ? yoksa abusun disk kilidi ile...
  5. ultimateFB

Motor konusunda aile baskısı

Merhabalar biraz özel bir konuda fikirlerinize danışmak istedim. 26 yaşındayım ve bekarım. Ailemle yaşıyorum. ilk motoruma heves ediyorum. Yaşadığım şehirde 2.el bir r25 ilanı ile telefonda görüştüm motor çok hoşuma gitti ve almaya karar verdim. Bu konuyu aileme söylediğimde hiç sıcak...
  6. ultimateFB

Konya'dan selamlar

Merhabalar ismim Mehmet 26 yaşındayım. Özel bir fabrikada yazılım geliştirici olarak çalışmaktayım. Foruma katılmak bu güne kısmet oldu. Henüz motorum yok fakat Yamaha YZF-R25 almayı düşünüyorum. hepinize keyifli forumlar..
  7. ultimateFB

Hırsızlığa karşı önlem fikirleriniz nelerdir?

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Motosiklet ile ilgili çoğu sorularımın cevaplarını forum sayfanızda buluyordum. Üye olarak soru sormak istedim. Bu pazar günü (26.03.2017) A2 ehliyet sınavına katılıyorum. Allah nasip ederse sınavı başarıyla geçebileceğimi düşünüyorum. Aklımda Yamaha YZF-R25...

Yeni mesajlar