ulaşhan baya kullanıcısının son içeriği

1. U

150 nk basamak braketi kırıldı

20240407_175655.jpg Arkadaşlar basamak braketini komple değiştirmeden basamak montajını nasıl yapabilirim kırık parçayı sıfırına kadar taşlasam nasıl bişey takabilirim oraya
  2. U

Ninja 250r yarışa hazırlamak?

Deneyimli arkadaşlar eksiklerimi tamamlayabilirmi Lastik takımı Sert süspansiyon Yarış grenajı Çıkması gereken ufak parçalar korna fln Başka ne gerekir şuan plan aşamasındayım Çelik fren hortumu papatya disk iyi balatalarla fren sistemi yeterli olacaktır Daha ne gerekecektir? Performans olarak...
  3. U

Yarışlara katılan deneyimli biri?

Sormam gereken sorular varda yarışa katılmış deneyimli biri bana yardım edebilcek biri varmı özel sorularım var
  4. U

Yarışlar hakında bilgi sahibi olan gelsin

Günlerdir nasıl turnuvalara katılacağımı nasıl pistlerde yarışabilirim onu araştırıyorum tmf rezalet bir şekilde çalıştığını anladım öncelikle 250 cc klasmanı mevcut mu tmf de 125,600,1000 şeklinde yazmışlar tabii ki de eksik yazmış olabilirler 😂 yani sorum şudur Türkiye'de 250cc yarışlarına...
  5. U

hyosung gt 250 r grenaj yapımı ?

arkadaşlar geçen hafta motorumla kaza geçirdim ondan öncede zaten grenajlar pek iyi değildi şimdi hepten kötü duruyol beyaz parça oluncada çiziklerden çatlaklardan simsiyah oldu motor yeni grenaj seti 2000 tl civarı tutuyor motor 2011 model bu arada aklımda parçaları kalıp olarak kulanıp abs...
  6. U

hyosung gt 250 r grenaj yapımı ?

arkadaşlar geçen hafta motorumla kaza geçirdim ondan öncede zaten grenajlar pek iyi değildi şimdi hepten kötü duruyol beyaz parça oluncada çiziklerden çatlaklardan simsiyah oldu motor yeni grenaj seti 2000 tl civarı tutuyor motor 2011 model bu arada aklımda parçaları kalıp olarak kulanıp abs...
  7. U

yzf r125 2013 modifiye ?

arkadaşlar merhaba bende yzf r125 var 2013 model görüntüsünü seviyorum üstündeyken saki uçak kulanıyo gibiyim gaza geliyorum ama 125 cc :queen: beklentimi hiç karşılamamaya başladı neler yapabilirim iridyum buji siparişini verdim 1 gün oldu yarn gelir hava filtresini değiştiricem açık hava...

Yeni mesajlar