Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneyimli arkadaşlar eksiklerimi tamamlayabilirmi
Lastik takımı
Sert süspansiyon
Yarış grenajı
Çıkması gereken ufak parçalar korna fln
Başka ne gerekir şuan plan aşamasındayım
Çelik fren hortumu papatya disk iyi balatalarla fren sistemi yeterli olacaktır
Daha ne gerekecektir? Performans olarak...
Günlerdir nasıl turnuvalara katılacağımı nasıl pistlerde yarışabilirim onu araştırıyorum tmf rezalet bir şekilde çalıştığını anladım öncelikle 250 cc klasmanı mevcut mu tmf de 125,600,1000 şeklinde yazmışlar tabii ki de eksik yazmış olabilirler 😂 yani sorum şudur Türkiye'de 250cc yarışlarına...
arkadaşlar geçen hafta motorumla kaza geçirdim ondan öncede zaten grenajlar pek iyi değildi şimdi hepten kötü duruyol beyaz parça oluncada çiziklerden çatlaklardan simsiyah oldu motor yeni grenaj seti 2000 tl civarı tutuyor
motor 2011 model bu arada aklımda parçaları kalıp olarak kulanıp abs...
arkadaşlar geçen hafta motorumla kaza geçirdim ondan öncede zaten grenajlar pek iyi değildi şimdi hepten kötü duruyol beyaz parça oluncada çiziklerden çatlaklardan simsiyah oldu motor yeni grenaj seti 2000 tl civarı tutuyor
motor 2011 model bu arada aklımda parçaları kalıp olarak kulanıp abs...
arkadaşlar merhaba bende yzf r125 var 2013 model görüntüsünü seviyorum üstündeyken saki uçak kulanıyo gibiyim gaza geliyorum ama 125 cc :queen: beklentimi hiç karşılamamaya başladı neler yapabilirim
iridyum buji siparişini verdim 1 gün oldu yarn gelir hava filtresini değiştiricem açık hava...