Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Öncelikle Pulsar 150NS Kullanıcısıyım Motorumun Sorunları Hiç Bitmemekte Olduğundan Dolayı Şikayetçiyim Son Olanlardan Sonra Sabrım Doldu Yaşadığım Sıkıntılar..
-Krank 7 Bin Km
-Gösterge Paneli
-Yağ Pompası
-Akü
-6/8 Bin Arası Gaz yememe Sıkıntısı
Motosikletim 2-3 Kere Diyafram...
Pulsar 150 NS Motorum var ve motosikletimdeki sıkıntılar bitmiyor servis ve müşteri memniyeti firmanın sıfır motosikletim 6 8 bin arası gaz yemiyor 8 binden sonra turbo acıyor sanki devirimde gitmek için ya küçük viteslerde yüksek devir yapmam lazım ya da debriyaj tokatlayıp deviri yerine...
Öncelikle merhaba arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
Pulsar 150 ns 2016 model motorum var 6 bin küsür km de motosikletim sorunları bitmiyor krank kırıldı yağ pompası arızalandı gösterge bozuldu gaz diyaframı bozuk bunların hepsi garanti karşılıyor ama garsntisi 2 aya bitiyor usta soruyorum...
2 el 2016 model pulsar 150ns aldım km 6200 de motoru alalı 1 hafta olmadı motor krank kırdı satın aldgım adama dedm 6200 deki motor nasıl krank kırar dedi bende olmadı sende oldu bende araştırmaya basladm garanti kagıtından ilk sahibine ulastım motoru ekim 2017 de satmıs buna gösterge paneli...