Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba yuki enzo 50cc motosikletim var kayış koptu bende hiç eskisine bakmadan gittim motorcudan yuki enzoya göre kayış istedim
729.17,7 30 ölçülerinde kayış verdi taktım motora çift ayakta iken çalışıyor teker yere değince çalışmıyor
motordan çıkan kayış 723,18 acaba sebep bumudur şimdiden...
merhaba
akşam 11 gibi kapıda park halinde duran cbf150 motoru polis aramasımı deniliyor yakalamasımı herneyse daha önce başıma gelmedi bilmiyorum o yüzden çekici cagırdı götürdü yüzde 90 borcu vardır halledin yediemin otoparktan alın dedi.
kendilerince tutanak tuttular ben görmedim ne...
merhaba yıllardır kullandıgım cbf150 motosikletimi sattım fuar yaklaşıyor 18bin liraya kadar alacagım naked tarzı istanbul içi işe gidip gelmeye ve eşimle il dışı turlarına uygun tavsiye rica ediyorum yardımcı olurmusunuz
teşekkürler
merhaba
çekme belgeli motoru noterde trafige çıkaracak şekilde üstüme aldım
plakasını ve ruhsatı almam gerek
ikamet ettiğim trafik büroya gitsem halledebilirmiyim yoksa randevü almam gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar
günlük 2 kişi motorla işe gelip gidiyoruz malum havalar sogudu geçen kıştan astım oldum hala uğraşıyorum bu sene iyice perte çıkmadan önlem almam gerek mecbur çalışmakta gerek varmı acaba bildiginiz 2 kişilik diz örtüsü yardımcı olursanız sevinirim
MERHABA arkadaşlar
cbf 150 motorum var yağ değişimi yapıcam hazır yap boşaltmışken içini temizlemek istiyorum
nasıl bir yol izlemeliyim
elimeki imkanları sıralayacak olursam
basınçlı hava var
yüklü miktarda saf alkol ve aseton var
bunları kullansam zararı olurmu yada öneriniz varmı
merhaba arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum
örnek
grup gezisi var 50 kişilik bir tane gönüllü sistemi arka çantaya koyacak ve yayın evi olacak wifi üzerinden anlık grup konuşma yapabilecek sizce mantıklımı
bir nevi ticari düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Yalova Bursa İnegöl Balıkesir merkez Edremit Burhaniye Kazdağları Çanakkale ezine Gelibolu Edirne trakya ve Büyükçekmece bitiş 812 km yol 180 tl benzin sizce normalmi motorum cbf 150 Honda
Abidede aynısı var 50 tl ile 489 km yol yaptığını söyledi