UgurCanSoylu kullanıcısının son içeriği

1. UgurCanSoylu

kontra viraj tekniği

mrb arkadaşlar. ben motorumu alalı 2 hafta oldu öğrenmeye gayret ediyorum. motorumu almadan önce internetten araştırmalarda bulundum kontra viraj tekniğini ilk bu yolla öğrendim ilk duyduğumda "...... lan böle bir şey mümkün olamaz" didim. sonra motoruma bindim viteslere elim alışınca karşıma...
  2. UgurCanSoylu

Bisanın Yeni Modeli Bi Bakarmısın<<<

http://www.bisan.com.tr/urun-gruplarimiz.aspx?id=1002# bu model benim cok hosuma gitti vaspayı andırıyor önden :D sardes 125 modelinden bahsediyorum
  3. UgurCanSoylu

Saçmalık :D

Motosiklet alıcam diye ayaga kaltım :D giittim bisiklet aldım. 77 model isviçre malı tüm parcaları krom ve alemünyüm den yapılmış 6 vitesli bir bisiklet :wiinkk: yav hu benim derdim ne böle::xrock::
  4. UgurCanSoylu

Çinmalı Balansörlü Motor Olayı

Arkadaşlar bu çin malı balansörlü motorlar ne ayak bilen varmı? kafam karıstı işe yarıyolarmı?
  5. UgurCanSoylu

düşüncelerim

sigara içmiyorum, alkol almıyorum, kumar oynamıyorum, idda bile oynamıyorum, ayıptır söylemesi karıya kızada para yedirmiyorum, ot bali benzeri şeylerde çekmiyorum, habersiz gezintiye bile cıkmam. yanlız bende bu aralar bi motor sevdası basladı motor almak istiyorum bilader. kime sorsam bana 125...
  6. UgurCanSoylu

Bugunki Ehliyet Sınavı

S.A arkadaşlar bugun ehliyet sınavı oldum b sınıfı ehliyetim oldugu için sadece direksiyon sınavına girdim. ben düzce bulvar sürücü kursundan ahliyetimi alıyorum ve büyük şans eseri sanırım sınavı gectim bugun katılanların büyük kısmı sınavdan gecemediler :pr: nedeni ise bu sınava özel gelen...

Yeni mesajlar