Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zincir kaydırma plastiği düşmüş , servisinde de yok , başka servislere baktım buna uyan lastik yok malesef ,çat çat çat çok ses yapıyor sürekli arka mafsala vuruyor , biri triger kayışı sar iyi olur dedi , size de danışmak istedim :)
İlk resim normal hali , ikinci resim elimde zinciri kaldırıp...
Motosiklet uzun süre yatmış ve karbüratördeki benzin boşaltılmamış , baktığımızda böyle bi leke vardı , sizce çatlak mı var yoksa uzun süre yatmadan mı kaynaklı ?
Bu arada üstündeki çiziklere ben dokundum
Marş basınca boş dönüyor ateşleme sağlamıyor marş motorunu söktüm dişlidendir diye düşünüyorum , sizinde fikirlerinizi almak istedim , acaba kömürden olabilir mi yoksa bu dişlilerde mi sorun , sanki dişli sıyırması gibi görünüyor
Öncelikle merhaba arkadaşlar :king: , 1 hafta içinde motor almayı düşünüyorum bu 2 motor arasında kaldım , fiyatları hemen hemen aynı , mondial 162 cc , biri 14 hp biri 15 hp fakat çekişleri arasında fark varmıdır arorada tork bilgisi yok malesef , sağlamlık kullanış açısından ne dersiniz ...