ugur sengul kullanıcısının son içeriği

1. ugur sengul

23-27 Nisan Motoshow fuari cnrexpo

2. Motoshow fuari daha buyuk daha kapsamli daha cok marka gelecek diyorlar. Forumda. Kimler gelecek arkadaslar, ilki ile sizce farki olurmu daha once tecrube edenler var ise yazabilirmi :) herkese iyi forumlar.
  2. ugur sengul

aprilia mana 850 alinirmi?

Arkadaslar iyi forumlar, vitesli motor ararken aprilianin bu tam otomatik naked tarzi scooter sanzimanli motoruna rastladim 2008 22 binde 1 tane buldum. Parca fiyati pahali ve 2. El piyasisi yok biliyorum. Sizce hakettigi fiyat nedir ? Akusu degisecek ve enjeksiyon temizligi yapilacak. 2013...
  3. ugur sengul

suzuki gsxr 600 2005 alinirmi?

Arkadaslar iyi forumlar 2005 model 31.000km de gsxr 600 buldum bitane 20. Yila ozel uretimlerinden. Motor tamircisi bir arkadasim var. Lastikler iyi durumda sezonu cikartir diyor. On fren az zayif ama isini yinede fazlasi ile gorur diyor. 16.000TL istiyor sizce bu para verilirmi suan 2004...
  4. ugur sengul

joymax 250i'den Honda cbr 600f geciş

Arkadaslar oncelikle herkese iyi forumlar 20.000 km max scooter tecrubem var benimle ayni tecrubede olan arkadasim 600f aldi 2 haftadir kullaniyor ve cok memnun biz motora binmiyormusuz bu zamana kadar diyor. Tabikide scooter rahat sehir ici trafikte huzur ama ss yada st lerinde o ihtisami...
  5. ugur sengul

Akü hk. bilgi lütfennnn

Arkadaslar hayirlisi ile 380km de 2013 model bi sym joymax aldim ancak sizinde anliyacaginiz gibi motor otoparkta 4 ay felan hic kullanilmadan yatmis, motorun akusu bitmis arabadan sarj ettik bi yarim saat 6 bin devirde kullandim is yerine gittim stop ettim calismadi kendini toplamamis. kuryeci...
  6. ugur sengul

cagalli mito 125r Topspeed 200km

Arkadaslar bu motorun ducati ile ilgisi nedir youtube daki gibi 200 km hiza ulasiyormu satin alir isem , satmakta zorluk cekermiyim motoru artilari ve eksileri ile paylasabilirseniz cok sevinirim cbr ve ninjaya gore.
  7. ugur sengul

Honda crf250l sehir ici artilari eksileri

Arkadaslar crf almayi dusunuyorum mondial znu 125 ile 5000km gts250i evom 6000 km yaptim yaklasik 1 bucuk yildir scooter suruyorum vitesliye gecis yapmak istiyorum 10 binliraya kaliteli temiz 2013 model vitesli motor arastirdim hem gorunus hemde biraz sesi ciksin e kaliteli olsun satarkende...
  8. ugur sengul

250cc scooter KASKO fiyatlari neler?

Rkadaslar kasko fiyatlari hakkinda bilhiniz varmi acenta ve yillik fiyat olarak belirtirseniz sevinirim sym gts250ievo m var ve bu aralar hirsizlik cok oluyor 1 2 aya dahada artacak havalarin isinmasi ile kasko yaptirmakta fayda var diyorum, bilgisi olanlar yardimci olabilirmi? ----------...
  9. ugur sengul

Motosiklet vergileri son odeme tarihi nezaman?

Arkadaslar 2500cc scooterim var, nekadar vergi odeyecegim ocak ayi sonuna kadar duydum odeme tarihleri ve son odeme tarihi gecerse cezasi varmi?
  10. ugur sengul

Honda N700 integra alinirmi?

Arkadaslar ben vitesli motor kullanmak istemiyorum, malum istanbul trafigi, vitessiz yada triptonik tarzda integra disinda 15.000TL e kadar alinabilecek motor önerileriniz varmidir? MAXI SOOTER DEGIL AMA, integra tarzinda, başka marka modeller varmi? Yardim ve onerileriniz bekliyorum.
  11. ugur sengul

adidas'ta %35 kış indirimi

Sevgili motosiklet.net uyeleri ve motor sever kardeslerim, yarin itibari ile adidaslarda %35 indirim basliyor, normalde bu ozel bilgi ama ben sizler ile paylasmak istedim, yöneticiligini yaptigim Beyoğlu tünel originals adidas a tum motor sever kardeslerimi beklerim, hemde tanisma firsati olur...
  12. ugur sengul

SYM GTS250İ EVO Full depo 230km??

Merhaba arkadaslar fikri olan var 90km i gecmiyorum agresifte kullanmuyor fulledim.motoru ve 230 km de benzin isigi yandi. Nedeni ne olabilir sizce?
  13. ugur sengul

SYM GTS250İ EVO 2013 (9.350TL)

Renk: siyah, 4.500 km de 01/08/2013 de satin alinmistir. Bakimli kazasizdir.(istanbul)

Yeni mesajlar