Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Kurye olarak çalışıyorum. Mont intercom ve kask a ihtiyacım var. İntercom hakkında bir fikrim yok ama en az 14 saat bataryası dayanmalı. Mont rahat olmalı sıkmamalı ağır olmamalı ve sıcak tutmalı. Kask çene açılır olmalı ama sağlam olmalı malesef sigara kullandigim için yoğunlukta...
Arkadaşlar piyasa belli kafama yatan bir motor bulamadım 20 Max bütçem var cross hariç 250cc ve üstü motor tavsiyelerinizi İstiyorum teşekkürler iyi forumlar
Eken h9r yi sipariş ettim birde micro sd alacağım fakat uzun sure cekim yapsin istiyorum tek bildiğim clas10 olmasi gerektiği 32gb ile kac saatlik video cekebilirim arkadaşlar
Arkadaslar motorum hero karizma malum kis geliyor ve lastiklerim fabrika çıkışlı degistirmem lazim buralara fazla kar yağmaz nasil bir lastik almaliyim birde orjinal ebatlarda arka lastik bulamadim nereden bulabilirim acaba orjinal boyutlar;Lastik ölçüsü ön: 80 / 100 x 18 47 P Tubeless
Lastik...
Arkadaşlar fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok yani ne kadar uygun ucuz ve kaliteli o kadar iyi bu konulardan fazla anlamiyorum tavsiyeniz nedir motorum hero karizma
Arkadaslar orjinal egzoz harici tüm egzozlara cezami var ben performans egzoz taktirmak istiyorum amacim bağırsin ortalığı inletsin değil bir bilginiz varmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Yok mu hic bilgisi olan
Arkadaşlar motorumu ikinci el aldim 2 gundur calisirken bazen calismiyor tak tak ses oluyor ama motor isleme gecmiyor büyük ihtimal bujiden ve bujiden hic anlamam yardimci olabilirmisiniz kaliteli sağlam fiyatida asiri ucuk olmayan bir buji önerirmisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi -...
Arkadaşlar artik motor aramaktan beynim yanmis durumda 5.000 tl ye motor alamiyoruz şaka gibi. Neyse durum belli su kadar koy japon olsun honda olsun yamaha olsun demeyin arkadaslar ekleyebilsem konu acmaz alordim zaten bulabildigim en uygun kafama yatan 5.500TL ile hero karizmadir sizinde...
Arkadaşlar bende Mondial 100 SFC Snappy X Cup tipi motosiklet var. İnternette motorun lastiği hakinda bilgi yok üstünde yanlis okumadiysam Önler 2.50/17 Arka 2.75/17. Olmasi lazim tavsiyeniz nedir
Motor fiyatlari düşmeyecek bende almaya karar verdim gözümde su anda iki motor var. Birisi 7.500 Tl sifir 2016 Hunk diğeri 2016 16 bin km 7000 Tl pulsar 150ns sizce hangisi
Arkadaşlar bu fiyatlara iyi motor bulmak artık çok zorlaştı bajaj ns 150 veya 160 bulunamıyor nerdeyse hero hunk 2016 model motorada 7500 vermek mantıksız geliyor Mondial 150 Z-one var ama 2 bin km de motor indiren gördüm sizin tavsiyeniz nedir