ufoz kullanıcısının son içeriği

1. ufoz

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

Merhaba, Düşünmen sevindirdi... Bir kaç sebebi var ortalarda görünmeyişimin... 1. Annemin rahatsızlığıyla meşgulüm. 2. Malum ekonomi nedeniyle öncekinden 2-3 kat fazla koşturup, şans yaver giderse yarısı kadar kazanabiliyorum. 3. Arada sırada fırsat bulup foruma girdiğimde neredeyse...
  2. ufoz

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

Hahahaha Anılar canlandı yine :) Pembe göl deiyor. Ama yöre halkı ne yazıkki Pembe Göl diye sorduğumda gölün dibinde olmama rağmen cevap verememişti. Sonunda yaşlı bir amca " Yiğenim sen aşk gölünü arıyon. Aşk Gölü o. Teeee şu ilerki damın ordan girivecen, sona sola dönüvecen. Hemencik önünde...
  3. ufoz

MT Modelcilik Grubu

Şimdi bunu okuyunca karşımda duran 2.5 metre kanat açıklıklı ASW28 'i alıp Çatalca dolaylarına gidesim geldi :) Arkamdaki dolaptada 1/16 , 1/10 arabalar olacaktı :)
  4. ufoz

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Son 5-6 yılda ; Hepsinde hareket ve dönüş noktası Bakırköy-İstanbul şeklinde. Benelli BN125 : Bursa - Yunuseli havalimanı Pamukova 2-3 kez Kaz dağları : her biri 800-1000 km arası Eskişehir - THK tesisleri Suzuki Inazuma : Küçük bir Ege-İç Anadolu turu : 3.500 km kadar Hero XPulse 200-T : Bir...
  5. ufoz

Kağıt para biriktirmek - Aman dikkat...

Arny, Haklısın. Birikim kenara TL koyarak yapılamaz. Yanılıyorsun. Birikim sadece dolar ve altınlada olmaz. Birikim akıllıca yapılacak bir sepetle olur. Dolar dediğin, temel olarak beş para etmeyen, spekülatif olarak şişirilmiş kağıt parçası. Üstelik o parayı basanda Devletlerine ait bir...
  6. ufoz

Kağıt para biriktirmek - Aman dikkat...

Sanırım yatırım yapmakla, tasarruf yapmak birbirine karışıyor. Neredeyse her para birimi enflasyona uğrar ve yıldan yıla değer kaybeder. Yine her mal değerlenir ve sonra değer kaybına uğrar. Sonsuza kadar kazanmak diye bir şey yoktur. Tasarruf yapacaksanız eğer. Uzun vadeli düşünüyorsunuz...
  7. ufoz

Bu ilan fiyatları ne ayak?

Ne yazıkki bu şark kurnazlığı her dalda var. İstiyorki, tepe tepe kullansın ama aldığı fiyattan veya ödediğinin yakınına satsın. Bunca yıl kullandığıda yanına kar kalsın. Telsiz dünyasıda böyle. Adamın telsizi enaz 20-25 yaşında. İmalattan kalkalı 15 sene olmuş. Artık içindeki kondansatörler...
  8. ufoz

Yola Fırlayan Çocuğa Çarpan Motosikletli, büyük tartışma başlattı

Çocuk motora çarpmış. Hep beraber yumruk sallayan totoşa girişebiliriz.
  9. ufoz

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Doğrudur. Afyona giderken Aydın otobanında benim XPulse 200-T 90'a kadar tam performans ama sonrasında takattan düşer oldu. Fabrikayı aradım. Afyonda yeni atadıkları servisin telefonunu verdiler. Afyona ulaşınca servise gittim ama 3 hafta önce atanmış ve elinde beyne bağlanan alet yoktu. Tekrar...
  10. ufoz

50CC Motorlara Trafik Sigortası

Silindir hacmi 50 cc ve altı olan motosikletler ve gücü 4 kilovatı geçmeyen elektrikli bisiklet, scooter ve mopedler zorunlu trafik sigortasından muaftır. Trafik sigortası olmadan tescil işlemleri yapılıyor ve TÜVTÜRK muayenesi olabiliyor. Silindir hacmi 0-99 cc arasında yer alan motosikletler...
  11. ufoz

Kredi kartı çıkartabilir miyim

Daha kolay bir yöntem yokmu? Dayı, yanında çalışan yeğenine kredi kartını kullandırır. Yeğen, dayıya maaşından kesintiyle taksitleri öder.
  12. ufoz

Anlas wintergrip 2 yol tutmuyor

Soru sormuşsunuz. Cevap yazmak yerine direkt tecrübelerimi paylaştım. Tecrübelerimi(zi) dinlemek tatmin etmediyse eğer, Soru sormak yerine direk Capra kullanmaya devam edin. Elbette şahsi kanaatimdir...
  13. ufoz

Anlas wintergrip 2 yol tutmuyor

1. 300km de lastik daha yeni kıvamına geliyor. 2. WG2 kar lastiği değil, kış lastiği 3. Yağmurda tutuşu çok iyidir. 4. En büyük özelliğini kurudan ıslağa ıslaktan kuruya geçişte gösterir. 5. Çapraz karkas lastiktir. Bastığınız havayı hem motora hemde sürücüye göre ayarlamanız gerekli. Bu...
  14. ufoz

10 Kasım 1938 - Rahmet ve Saygıyla anıyoruz

Allah rahmet etsin. Saygı ve şükranlarımla...
  15. ufoz

Eldiven Takmayanlara Ceza Yağdı, Motorlar Bağlanmaya Başladı

Dün eldivensizlikten motor bağlıyorlardı. Bugün tıkalı trafikte plakasız, kasksız, eldivensiz bir motorcuyla yanyana kaldık tıkalı trafikte. "Bu ne hal ne yahu" deyince, baldırı çıplak kendini bilmezden "ben polisim" cevabı geldi. İçimden küfürü, açıktan motora gazı basıp devam ettim...

Yeni mesajlar