ucolak kullanıcısının son içeriği

1. U

Arkadaşlar Fuardan 650 cc race bir motor..

Arkadaşlar İstanbul moto fuardan 10.000,00 YTL ye sıfır 650 cc lik bir race alabilir miyim? alabilirsem hangi markayı alabilirim, Bir de korumalıkları kask, mont, pantolon, eldiven ve korumalıkları ne marka alayım.
  2. U

Acil Fikir yardımı lütfen.

Arkadaşlar bu gün bankaya başvurdum Allah izin verrise 10.000 YTL kredi çekiyorum. Allah izin verirse bir motor alacam kafaya taktım, ama kafam allak bullak oldu, Hyosung GT250R düşünüyorum, çevrem diyor ki bilinmemiş duyulmamış bir marka onu alacağına japon 2. el al diyorlar, japon 2 ele...
  3. U

2006 model Hyosung gt250 r

Arkadaşlar Hyosung bayisini ararken ankarada, ankaralı olanlar bilir efe hondanın motor bölümünde dışarda Hyosung gt250r vardı, sordum satılık mı diye evet dediler, 6000 YTL imiş, 4000 km de, sizce fiyatı nasıl, unutmadan 2006 model alet. Bu arada sıfırını da sordum 8700 YTL anahtar teslim...
  4. U

Lütfen bilgilendirin.

Selam Arkadaşlar, konuya şöyle girmek istiyorum, -Bir motor almayı düşünüyorum, (8,000 YTL kredi ile) -Ben hiç (hiç) motor kullanmadım, -Alacağım motor en az 4-5 yıl bende kalacak -Ankaranın kışı berbattır, kışın motor yatacak mutlaka dikkat etmem gereken ve tavsiye edeceğiniz şeyler vardır...
  5. U

Selam Aleyküm

Öncelikle herkese selam olsun, 3 gündür foruma üye olmak için uğraşıyorum saçlarım ağardı ya, urcolak adı altında bir nick açmaştım aktivasyon mailim gelmedi, 3 gündür derdimi anlatıyorum tık yok, bende başka bir nickle girdim, artık aranızdayım sanırım,