Ucka kullanıcısının son içeriği

1. U

2015 yilinin son Ktm Duke Bulusmasi

20.12.2015 tarihinde yani yarin(pazar gunu) caddebostan beltur da Ktm Duke Turkey olarak yilin son bulusmasini yapiyoruz.Facebook grubumuzdan etkinlik olusturduk ancak facebook kullanmayanlar icin birde buradan haber vermek istedim.Keyifli bir haftasonu dilerim.
  2. U

3 Kere Kullanılmıs Medium Revit GT-R Air beyaz mont 400TL

Montu gecen hafta 2. el olarak aldım.Sahibi daha once iki kere kullanıldıgını soyledi.Bende montu bir kere kullandım aldıktan sonra. Sıfırdan farkı yok.Satma sebebim montun small size ının vucuduma daha iyi olması.Montu aldıgım fiyata satıyorum.Pazarlık mumkun degildir.Bende bu montu satıp...
  3. U

Duke 200 Custom

Bir iki eksik dısında buyuk olcude tamamlandı. Herkese kazasız ve keyifli surusler dilerim. [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
  4. U

Duke 200 vs Z300

Merhaba arkadaslar, mart ayı ile beraber bu 2 modelden birini almayı dusunuyorum.Bi tarafta hafif kıvrak duke,diger tarafta daha oturaklı,daha ufak yere yakın z300.İlk motorum olacagı icin,aklım kullanımının daha kolay oldugunu tahmin ettigim duke diyor,kalbimse z300 den yana.Tavsiyeleriniz icin...