UberJager kullanıcısının son içeriği

1. U

Çakar lambalı Motorsiklet ve Scouterler

Merhaba Son zamanlarda yollarda çakar lambalı Yamaha Xmax, Honda Pcx ve türevi araçlar görmeye başladım. İlk kimin aklına geldiyse bravo kendisine. Gerçekten işe yarayan bir sistem. Bu gün aracımla arkamdan gelen raceri göremedim yine. Kendisi korna çalmasa kör noktamdan adama çarpacaktım...
  2. U

Yüksek hızlı Motorları Görme sıkıntısı

Merhaba Bir otomobil sürücüsü olarak, arkamdan yüksek hızla gelen motorları farkedemiyorum. Bir sesin geldiğini duyuyorum. Ama aynada özelikle ışığın tersinden geliyor ise farketmek zor oluyor. 80 - 100 km hızla araba sürdüğümde, 130 150 km hızla seyreden genelde racerlerin aynadan...
  3. U

Gogoro Istanbul da tutarmi..

Merhaba. GOgoro elektrikli scouter fikrini istanbula taşimak istesek, bu scouter icin mevduatda nelere uymak gerekir. En onemlisi B sinifi bu scouteri kullanabiliyormu. Gogoro yu istanbulda almak kullanmak istermiydiniz.. https://www.gogoro.com/
  4. U

Yerli yabancı ülkeler arası Seyehat eden Motor Videoları

Merhaba Bu aralar, uzun yol yapan motorsiklet vloggerlerine bağlandım. Youtubede bunları izleyerek vakit geciriyorum. Tv izlemekten çok daha eğlenceli ve seruvenli oluyorlar. Yerli yabancı, dili ister Almanca, İster ingilizce olsun tavsiye edeceğiniz Youtube kanalları varmı.. Bu arada Bmw...
  5. U

Otomobil Sahibi Olmakmı istiyorsunuz, Bir Otomobil Sahip Olmanın Bedeli

Merhaba Ben gecen sene ilk binek otomobilimi aldım. Aldığımdan beri yaklaşık 15 ay oldu.. Geçenlerde Rahmetlinin son Motor vs Araba akrşılaştırmasını izledim.. Bende bir iki bişey yazmak istedim. Daha önce ticari araç kullandığım için, binek sahibi olunca , ticarideki hasarsızlıkları malesef...
  6. U

Yamaha 155 cc bluecore teknolojisi

Merhaba bluecore teknolojili Yamaha motorsikletler performans bakımından bir önceki 125 cc modellerden başarılımıdır. ikinci el 125 cc mi yoksa bluecore 155 cc modelmi önerirsiniz. İki motoruda kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi.
  7. U

Motorsiklette OBDII Portu

Merhaba Motorsikletilerin obd 2 portu bulunuyormu. Bulunuyorsada, bu portdan aşağidaki gibi hız devir tüketim sıcaklık bilgilerini alabiliyormuyuz. Maksat, video kaydı yaparken yapılan kaydın içine obd 2 ile alınmış bilgiyi işlemek. Ben bunu arabamda yapıyorum. Scooter bir motor almak istesem...
  8. U

Scouterden 1000 cc ye update etmek isteyenlere

Merhaba Scoouterin bir üstü A sınıfı yerli üretim Hyundai i10 Aracımız satılıktır. 3 silindirli, benzinde 3,5 litre ile 100 km yol gidebilme potansiyeline sahiptir. (80 km hızla) Ortalama karma tüketimi full yüklü 6 litre civarındadır. Normal değeri 36000 tl olup, acil nakit ihtiyacından...
  9. U

3 Ayda 11000 km yapan adama ne motor tavsiye edersiniz

Merhaba Eskiden baslangic motoru icin sorardim. Suruş Profilim degisince motor icin beklenti degisti. 3 ayda 11000 km yol yaptim. Bu yolu yuzde 90 tatil gezi icin kat ettim. Motora gecmek istesem ne onerirsiniz. 100 km de 13 liradan fazla benzin masrafi cikarmayan , rahat otoban hizlarina...
  10. U

Motorcu grupların, gezilerine binek araba ile katılmak.

Malesef, ülkemizde binek arabasıyla özgürce gezen gruplar yok. Hep motorculara bu yönden gıpta ile baktım. Bol bol motorsiklet vlogu, geziler ve yolculuklarınızı izledim. Bu grup aktivetilerine bende katılmak isterim. yeni yerler yeni insanlar tanımak sosyal olmak isterim. Binek arac ile...
  11. U

Motorsiklet mi Araba mı

ok gereksiz bir konu. banane
  12. U

Ninja H2R kanatları

Merhaba , Bu Ninja H2R kanatları dikkatimi çekti. Çok hoş duruyorlar , fakat bu motorun önünü kaldırırsan kanatlar havayı tutup ters takla atma olasılığı yokmu ?
  13. U

İkinci Otoblog Videom. Fiat Egea 1,3 multijet ile Bursa gezim.

Merhaba İkinci Otovlog denememi yaptım. Yaparken birçok motoblog videosunu izleyerek edindiğim tecrubeyi kullandım. İyi seyiler. Not : Fiat Egea 1,3 multijet 4,7 litre mazot tüketti. "Kemal Tuğrul Sümer" beyin 1400 cc Electra Glide motoru 9 litre benzin yakıyormuş. Biz 4 kişi 1,2 ton Egea...
  14. U

B ehliyeti olan A2 alabiliyor olmasi.

Merhaba, Yeni ehliyet yasasindan dolayi 125 cc motordan yukari motor alamadigimi dusunuyordum. Bugun ehliyet kursunu aradim. Yaşimdan ve B ehliyet sahibi olmamdan dolayi dogrudan a2 ehliyet ile başlayabildiğimi söylediler. Bu işin dogrusu nedir.. Kafam karişti.. Yanlış anlaşilma olmasin...
  15. U

Ege Turu için gezilecek yerler tavsiyeleriniz

Merhaba Temmuz ayı içerisinde 9 günlük tatailimi ege turu yaparak geçirmeyi planlıyorum. Bu iş için dizel bir otomobil kiralıyacağım. Benim aklımda olan gezilcek yerler aşağıda sıraladım. Ama sizde mutlaka git gör diyeceğiniz yerleri eklerseniz sevinirim. Bozcada Babakale Behramkale Akçay...