Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, 120-130 bin tl bandına kadar scooter önerisi istiyorum. sıfır motor önerisi olan varmı ? Geçen aylarda kuba chia 125 almıştım 2000km yaptım memnundum ve sattım. Bütçeyi bir tık yükseltip başka birşey alayım dedim.
Merhaba arkadaşlar Arora Max-T almayı planlıyorum tasarım güzel, su soğutma var. abs var. Yalnız kullananlar varmı kronik sorunu vs. bilgi verirmisiniz
Arkadaşlar herkese selam, yakın zamanda motorumu değiştirmeyi planlıyorum. Rks FORT 250 ve SRK 250 RR çok dikkatimi çeken modeller tabi fiyatlarını bilmediğim için bütçeme uyarmı tahmin edemiyorum.
Rks motor yeni modellerinin resimlerini paylaşıyorum sizin beğendikleriniz hangisi ? Bana...
Kuba GS 125 | Yeni Kurye Scooter Modelini Duyurdu!
Kuba Motor resmi Instagram hesabında KUBA GS125 modeli için "Yeni GS125, Özgürlüğünüzün başlangıcı" sloganı ile Kuba GS125 Scooter modelini duyurdu.
B sınıfı ehliyet için uygun olan bu model 125 cc kurye scooter arayanlar için alternatif model...
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Motokurye için kullanabileceğim 100-150cc arası parçası kolay bulunan, az yakan diğer tabirle kurye motoru diyebileceğimiz max 70bin tl'e kadar sıfır / 2.el motor önerisi yaparmısınız ? teşekkürler şimdiden:)
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
bu benim ilk konum bugün zinciri çıkartırken dikkatimden kaçtı zinciri çektim ve lastik şambiyelinin uç kısmı koptu tısss diye ses geldi ve lastik havası boşaldı. Yeni bir lastik mi almam gerekiyor ? yoksa sadece şamyel mi değişmesi gerekli bilemiyorum :pale:
Dudullu altınşehir mah den çalışnmıştır. Belirin özellikleri: sağ tarafta 3 tane derin çizik, drs tuning sticker, ön tarafta pati stickeri, sol tarafta x-max logosu yok
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. yaklaşık olarak 1 yıldır mondial znu kullanıyorum. Motorumdan gelen tuaf bir ses mevcut :sunny:
gaz verip gidiyorum gazı kestiğim kartt kurt ses geliyor motordan sanki iki demir birbirinize sürtüyor. genelde gazı bıraktıktan sonra sürtünme sesleri geliyor...