uakbulut07 kullanıcısının son içeriği

1. U

Krankta bulunan bir parça hk.

Herkese Selam, Başlıkta belirttiğim sorunum şu alttaki resimde o işaretli yerde küçük bir parça var marş kavramayı çevirmesine yarayan o parça yokken boşta dönüyor o parçayı hangi motosiklet parçacısına sorduysam ellerinde bulunmadığı belirtti ya da uğraşmado ben bu parçayı nasıl bulabilirim ...
  2. U

Krank baş dişlisi sökme aparatı

Herkese selam Ekteki resimde bulunan konik krank dişlisini çektirme dışında sökebilme şansım var mıdır motoru dağıttım o çıkmadan krankı değiştiremiyorum haliyle alternatif bir fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim (yaratıcı fikirlerinize açığım eğer varsa) İyi Forumlar
  3. U

Scooter Rölanti ve gaz ayarı problemi

Herkes iyi forumlar, Sorunlar peşimizi bırakmazken yeni bir soruna daha merhaba dedim. 😄 Sorun şu motorun hava ayarını ne kadar kapatsamda motor çalışıyor stop etmiyor. (Jikle otomatiğininin kablosunu söktüğüm ve kapalı olduğu halde bu problemi yapıyor )Birde bu problem oluştuktan sonra hava...
  4. U

Motosiklet marş kavrama sorunu

Selamlar arkadaşlar 1 hafta önce motoru topladım ilk 3 gün güzel marş aldı ama şimdi marş verdiğimde boşta dönüyor . Araştırdım ama kimisi marş rublesi diyor kimisi marş motoru diyor. Marş rublesini kontrol ettiğimde bir yöne doğru boşta dönüyor bir yönde kavrama için kitliyor ve marş...
  5. U

Statör sargı problemi scooter

Arkadaşlar iyi forumlar Motorsikletim 125cc mondial znu Sorum şu sargısı bir motor tamircisi yüzünden kırıldı bir kısmı yenisini almak istediğimde yedek parçacı adam 8'li ve 11'li sargılı statör var hangisini istiyorsun diye sorunca benimkinde 12'li sargı vardı. Adama söyleyince standart 125cc...
  6. U

Scooter Şanzıman bölümü keçe sorunu

İyi pazarlar, Scooterın keçelerini değiştirmek istediğimde keçenin yaylı kısmı içeri yani teker tarafına bakar bir şekilde gördüm, daha önce bi kere tamirciye değiştirtmiştim. Şimdi araştırdım biraz ama bu keçenin resimdeki gibi düz tarafı arkaya bakıp yaylı tarafı şanzumana bakması gerekmiyor...
  7. U

Scooter Volant Kapağı Dişli sıyırması sorunu

Herkese iyi forumlar, Motorum znu 125(mondial) contalardan kaçak yaptığı için bütün parçalarını söküp yeni conta atmak istedim fakat volant kapağımın dişlerinin sıyırdığını ve çektirmeyi tutmadığını farkettim. resimdeki örnek o dişli kısmı için elektrod kaynak ile bir aparat sabitledim...
  8. U

Znu 125 Subap Ayarı Hk.

Arkadaşlar cümleten kolay gelsin, Mondial Znu125(karbüratörlü 2011 model) motoruma sıfır üst kapak ve silindir taktım fakat subap ayarında motorla anlaşamadık forumda incelediğimde denediğim değerler: emme 10 egzoz 15 emme 10 egzoz 10 bunlarda çekişi acayip düşüyüor kaçırma vs. yok ölçtüm buji...
  9. U

Scooter Çalıştırma problemi

Herkese merhaba değerli abiler ve arkadaşlar Mondial 125cc scooterım var çalışıyordu durduk yere çalışmadı bi anda, bende söktüm ve genel temizliğini vs yaptım sorunum hala devam ediyor ateşleme yapmıyordu buji değiştirdim bujiyi şaşeye değdirince kıvılcım atıyor karbüratör manifoldu benzin...
  10. U

Motosiklet Ateşleme sorunu Hk

Cümleten Kolay gelsin Mondial znu125 2011 motorum var elektrik tesisatı yeni neredeyse herşeyi yeni 1 hafta kadar önce marş düğmesi ile marş veremiyodum kısa devre vs hepsini kontrol ettirdim, usta yeni beyin alman gerek dedi beyni aldıktan sonra yeni beyin 1 defa marş verdi ve beyin patladı...

Yeni mesajlar