Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
İstanbul da yaşıyorum, Motorsiklet klublerine çok imreniyorum. aynı yelekleri giyiyorlar hep beraber gezilere gidiyorlar... Bunlar arasından tanıdığınız var mı ?
Nasıl bir yapıya sahipler nasıl katılıyoruz yada tavsiye eder misiniz? Benim İstanbul da gördüğüm Türk chopper birde...
Motoru yaza kadar ufak ufak hazırlıyorum maddi imkanlar dahilinde :pr:
Performans arttırması ve görünüş açısından : Kuryakyn/Thunder Manufacturing Pro Series Hypercharger almayı düşünüyorum buna benzer bir şey veya aynısından kullanan var mı?
hava filtresini değiştirdiğimde işlem nasıl oluyor...
Motoru upgrade ettiğim için acilen ihtiyaçtan satıyorum. Herhangi bir şikayetim veya motorun problemi yoktur. başlangıç olarak süper bir motor.
V motor 'a sahip titreşim yok denecek kadar az...
Merhabalar arkadaşlar benim genel bir sorum olacak teknik olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Keeway Supershadow 250 CC bir chooper mı cruiser mı neyse motorum var çok memnunum fakat artık büyütme vakti geldi bu motor satıyorum.
Yerine Suzuki intruder VL M800 almayı düşünüyorum ama 30.000 km...