tweety81 kullanıcısının son içeriği

1. T

Motor Tutkunuz Ne Zaman ve Nasıl Başladı ...?

Paylaşımlarınızı bekliyorum :cat: :bestmt:
  2. T

hehehhee bu yaşlılarımız :)

sürekli bir yaşlı amca veya teyzeyle yollarda denk gelip bi süre sohbet ediyorum...bilmiyorum sizlerede denk geliyor mu..? ama inanılmaz tatlılar ve hep iyi yorumlarla nlarla sohbetim oldu ...kiminin gençliğinde varmış anlatır,kimi eşinin motorsikletiyle gezilerinden bahseder,kimi çok istemiş ya...
  3. T

bayan motorsiklet kullanıcıları..

bakalım kaç bayan motorsiklet kullanıcımız var..!! :bestmt:
  4. T

seeellaamm...

herkeze merhabalar...sitede yer almak gerçekten çok keyifli henüz daha toplantılara katılma şansım olmadı ancak en kısa zamanda olucağını ümit ediyorum... :cat: yaklaşık 6 aydır düzenli olarak motor kullanıyorum hyosung 250 ilk motorum ve çok memnunum.. geçtiğimiz yıl ehliyet aldıktan sonra bir...
  5. T

motor çantaları

*************SON UYARIDIR....!!!!!************* - Reklam konusunda yapılan uyarılarımıza uymadığınız tespit edilmiştir... - Reklamını yapmak istediğiniz bir ürün varsa lütfen öncelikle site yönetimiyle bağlantıya geçin... - Bu tarafımızdan size yapılan son uyarıdır tekrarı halinde ceza...
  6. T

motorsiklet çantaları...

her model motor çantaları siparişi ve tamiri yapılır..ilgilenenlerin ************* Alaattin beyden bilgi almaları rica olunur.. :bestmt: [/b] ****************************************** + Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. + Eğer reklam vermek...

Yeni mesajlar