turkononur kullanıcısının son içeriği

1. turkononur

RKS SRV125 (QJ cruiser)

Motoru alalı 1.5 sene kadar oldu sanırım, şu anda 8500km'deyim ve hala gayet mutluyum. Bakımları dışında hiç servise gitmem gerekmedi, hala hiçbir sorun çıkarmadı. Kapalı garajım olmadığı için motor sürekli dışarda, detaylı kontrol ettiğimde şasesinde bazı yerlerde ufak tefek paslar oluşmuş...
  2. turkononur

RKS SRV125 (QJ cruiser)

Başlığı açalı 5 ay geçmiş merak edecek, araştırırken buraya bakacaklar için güncelleyeyim. Motor 4.5k kilometrede, herhangi bir sorun yaşamadım hala sorunsuz olarak biniyorum. Sadece işe gidip gelmeye kullandığım ve bir ay kadar bel fıtığı sorunu yaşadığım için çok fazla binemedim.Sürekli dışarı...
  3. turkononur

RKS SRV125 (QJ cruiser)

Bakim sirasinda ciraklardan birinin tam oturtmadigi parca yuzunden motor mars almamis ya, dediginiz tarzda bir sorun degildi. Rodaj bakimiydi uzerinden gecen 2500 kmde hic sorun yasamadim. Bakimda yapilan hatali bi hareket yuzunden motoru elimden cikartmalik ne bilgi verebilir bize bu durum.
  4. turkononur

RKS SRV125 (QJ cruiser)

Valla en azindan muhattap bulunabiliyor ya, simdiye kadarki bakimlarda kurumsallardi (premium olan subesi). Yolda kaldigimda ilk aradigim kartaldaki bayideki insandan bozma dayi anlayabildigim kadariyla getirme garantiden islem yapmam parasiyla bakarim dedi 😂 bunlarin servis mudurleri de cok...
  5. turkononur

RKS SRV125 (QJ cruiser)

Herkese selamlar, bu motorla ilgili forumlarda ve youtubeda hicbir bilgi olmadığı için bu başlığı açma ihtiyaci duydum. Bu modeli çok begenerek haziran ayi gibi aldim. Sosyal medyada çinli motorlar konusundaki algi sebebiyle cok ikilemde kalmistim ama sonunda fiyat/ozellik dengesi olarak cruiser...

Yeni mesajlar