Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
röleli bağlamak gerekiyor o yüzden ama tas eritme gibi bir durum gözlemlemedim kendi motorumda 2 yıldır kullanıyorum ki benim motor çin malı ona rağmen bir şey yok
h4 100w ampül al röle bağlatıp kullan biraz fazla ısınır aküyü erken bitirebilir ama yolda giderken her şeyi net görürsün led far ya da diğer fantazi işleri tavsiye etmem ışık çok saçma yayılıyor yağmur yağdığında falan hiçbir şey gözükmüyor
1780398505
55/60 watt olanlar öyle 100watt'a çıkınca...
takma boşver vızır vızır her taraftan motosiklet sesi geliyor ne uyku uyuyabiliyoruz ne sokakta yürüyebiliyoruz hindistan oldu memleket 125lik motorları bağırtanlardan geçilmiyor
görüntülerde öyle bir şey yok kim diyor kuryenin öyle bir şey dediğini varsayımlarla konuşuyorsun aksine kurye alttan almış adamın o kadar hakaretlerine bağırıp çağırmasına falan
taraflı konuşuyorsun kurye kaskını çıkarmadı diye kimse böyle bir muamele görmeyi hak etmiyor kurye gerçekten suçluysa ki kask çıkarmamak suç sayılmaz yönetici bunu zaten belirtirdi demek ki bir arızası var gidip kuryeye patlamış türkiye de çok var böyle dayılar yaşlandıkca ayrı bi huysuzlaşıyorlar
yakın arkadaşla şöyle bir şey alıp üzerine 1 2 çanta atıp yavaş yavaş binlerce km yol gitme hayalim vardı epeydir. dev gibi motorlarla yol gitmekten çok daha cazip geliyor.