turkerboss kullanıcısının son içeriği

1. T

eldiven önerisi

4riderslarda epey güzel fiyat performans üstüne pek yok
  2. T

Motosiklet için far önerisi

röleli bağlamak gerekiyor o yüzden ama tas eritme gibi bir durum gözlemlemedim kendi motorumda 2 yıldır kullanıyorum ki benim motor çin malı ona rağmen bir şey yok
  3. T

Motosiklet için far önerisi

h4 100w ampül al röle bağlatıp kullan biraz fazla ısınır aküyü erken bitirebilir ama yolda giderken her şeyi net görürsün led far ya da diğer fantazi işleri tavsiye etmem ışık çok saçma yayılıyor yağmur yağdığında falan hiçbir şey gözükmüyor 1780398505 55/60 watt olanlar öyle 100watt'a çıkınca...
  4. T

CBR500 mü Ninja 500 mü?

cbr500r daha mantıklı olur teknoloji olarak falan epey fark var aralarında ve cbr 500 muhtemelen daha dayanıklıdır
  5. T

cefalet motor beni ilk günden sanayilik etti

debriyaj manetinden ayarı kontrol et tam kavramayınca zor oluyor
  6. T

Rosso III Karşılaştırması

road 6
  7. T

sürmek artık zevk vermiyor

aynı yollar aynı şehir aynı motosiklet aynı arkadaşlar tat vermiyor bir süre sonra
  8. T

CBR 650 R Egzoz Yardım

takma boşver vızır vızır her taraftan motosiklet sesi geliyor ne uyku uyuyabiliyoruz ne sokakta yürüyebiliyoruz hindistan oldu memleket 125lik motorları bağırtanlardan geçilmiyor
  9. T

Gebertirim Seni Bak!

görüntülerde öyle bir şey yok kim diyor kuryenin öyle bir şey dediğini varsayımlarla konuşuyorsun aksine kurye alttan almış adamın o kadar hakaretlerine bağırıp çağırmasına falan
  10. T

Gebertirim Seni Bak!

taraflı konuşuyorsun kurye kaskını çıkarmadı diye kimse böyle bir muamele görmeyi hak etmiyor kurye gerçekten suçluysa ki kask çıkarmamak suç sayılmaz yönetici bunu zaten belirtirdi demek ki bir arızası var gidip kuryeye patlamış türkiye de çok var böyle dayılar yaşlandıkca ayrı bi huysuzlaşıyorlar
  11. T

Tavsiye

elcik ısıtma var mı bilmiyorum r25 için ama taktırabilirsen çok iyi olur yan sanayi vardır muhtemelen tankpad elcik koruma falan da takılabilir
  12. T

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

onu görmese neyi görecek zaten akşam ne yediğini falan mı?
  13. T

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

yakın arkadaşla şöyle bir şey alıp üzerine 1 2 çanta atıp yavaş yavaş binlerce km yol gitme hayalim vardı epeydir. dev gibi motorlarla yol gitmekten çok daha cazip geliyor.
  14. T

Pirelli supercorsa sp v3

diablo rosso 4 al

Yeni mesajlar