Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanuni tiger 250 satlık(Takas olabilir)
herkese selam.arkadaşlar tiger 250 motorumu satıyorum.veya kanuninin yeni modeli phantom ile takas edebilirim. motor 2006 modeldir.şu ana kadar hiç yan yatmamıştır.tamamen orijinal.17000 km.civarında.değiştirmek istememin tek nedeni ayak marşı olmadığı...
herkese selam.arkadaşlar tiger 250 motorumu satıyorum.veya kanuninin yeni modeli phantom ile takas edebilirim. motor 2006 modeldir.şu ana kadar hiç yan yatmamıştır.tamamen orijinal.17000 km.civarında.değiştirmek istememin tek nedeni ayak marşı olmadığı içindir.yoksa çok memnunum.ben devamlı...
selam herkese arkadaşlar.2006 model yıpranmamış 17000 km.civarında tiger-250 motorum var. yeni üretilen phantom 250 ile takas etmek isteyen arkadaşlar varsa görüşelim.tigerimden çok memnunum. bilenler keyfini ve zevkini bilir.ancak ben motoru sıkça kullanan biri değilim. sürmekten büyük zevk...
S.A.Arkadaşlar.
Kanuni Tigerim için yana takılan sepet arıyorum.Pikniğe,balığa giderken malzeme koymak için iyi oluyor.elinde olupda kullanmayan veya satmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşelim.
s.a. arkadaşlar.
ilk göz ağrım kanuni tiger-250 motorum için 2. el (yani çıkma) sisibar ve yanlara ve far altına takılan çantalardan arıyorum.uygun fiyata satan olursa (istanbul içi Bağcılar ve Bahçelievler civarı) satın alırım.
saygılar. Tlf:0532 3342247
tüm motorsiklet hayranlarına selam.
Arkadaşlar 2006 model kanuni marka Tiger 250 motorum var.yeni aldım
Ancak,kullanma kılavuzu yok.
2006 model Tiger 250 motoru olan arkadaşlar, bana yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim.