tuncerdemir kullanıcısının son içeriği

1. T

PCX 2024''de 50 üstü hızlarda motoru saldığımda ıslık sesi geliyor sebebi nedir sizce?

Servise gittim normal diyor, zaten her şeye normal diyorlar. 1747940601 Yok valla hiç girmedi 😂 1747940668 Ellerimi de salıyorum girmiyor topcase yok ama. Cam olarak da gpnin uzun tur camını ve üst uzatma zımbırtısını kullanıyorum. 1747940728 Yalnız 200bin vermem. 😂. 155.000 verdim. Etmezde...
  2. T

PCX 2024''de 50 üstü hızlarda motoru saldığımda ıslık sesi geliyor sebebi nedir sizce?

İlk başlarda yoktu, şimdi saldığımda motoru sesi duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Motor garantili, servis uzak olduğu için buradaki motorculara göstermedim. Varyatör bakımı filan yaptırsam garantiden çıkar mı?
  3. T

Uygun fiyatlı, çene açılır kask tavsiye eder misiniz?

Hangisini önerirsin mesela LS2 önerir misin?
  4. T

Uygun fiyatlı, çene açılır kask tavsiye eder misiniz?

PCX 125 ile kullanacağım, içinde güneşliği olan, kask önerir misiniz? Çokça baktım da karar veremedim.
  5. T

Pulsar F250 - 2.el mi yoksa sıfır mı almalıyım?

Sıfırı 159.000, temizinden 5.000 - 7.000km'de ikinci el mantıklı olabilir mi?
  6. T

HONDA PCX125 mi yoksa BAJAJ N250 mı almalıyım sizce?

Ustalar, çin bir scooter kullanıyorum, sağını solunu toplamaktan yoruldum, vitesli kullanmak istiyorum ama çok kararsız kaldım, BAJAJ almak istiyorum kimisi iyi diyor, kimisi çok kötü diyor. Parça servis filan artık uğraşmak istemiyorum, Honda pcx 125 alayım diyorum, 125cc olması acaba iki kişi...
  7. T

Bajaj N250 bu fiyatlardan alınır mı? ya da bu fiyatlarda alınabilecek başka motorlar?

Bütçem kısıtlı, Scooter filan bunlardan nefret ettim. Vitesli alacağım, Bajaj N250 modellerine bakıyorum, kampanyalar filan güzel, sizce bu fiyatlardan alınır mı? ya da başka motor var mı bu fiyatlarda? fiyatlarda düşüş olur mu?
  8. T

150.000₺'ye kadar 250cc motosiklet önerir misiniz?

Ustalar, çin malı scooter vs. bunlardan artık gına geldi. Her gün bir şeyler bozuluyor. Az daha toparlamaya çalışırsam motosiklet servisi açmaya karar vereceğim. 😁. Bezdirdi özetle. 150.000₺'ye kadar dayanıklı, kolay kolay dağılmayacak ve ABS olan motosiklet önerir misiniz? Araştırdım, Bajaj...
  9. T

Sibop ışıkları yasak mı?

Motosikletin siboplarina ışık takacağım. Yasak mı? Çok hoş görünüyor.
  10. T

Tüketici hakem heyeti hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Ben motosiklet aldım 61bin₺'ye araştırmalarıma göre tüketici hakem heyeti başvuru tutarı 66bin lira olmuş. Motosiklette marş sorunu, motor arıza ışığı sorunu ve arka kampana diski civataları sallanıyor. Bunların hepsi 11 günde oldu. Sizce nasıl bir sonuç alırım? Aldığım yer bana motosikletin...
  11. T

Sıfır motosiklet aldım, başıma gelmeyen kalmadı, düşüncenizi belirtmenizi istiyorum?

Arkadaşlar bir heves ilk motosikletim olan Falcon Techno 125 motosikleti alma gibi bir hata yaptım. Motorun görünüşü vs güzel. Ama içi beni çok yaktı. Motoru aldım dakika bir çalışıyordu fakat gaza birden yüklenince istop ediyordu. Servis benzin pis dedi geçiştirdi. Bugün de arka fren diski...
  12. T

30bin₺ kadar iş - ev Motoru arıyorum, neyi önerirsiniz?

Elden kolay çıkarabileceğim, parça sorunu fazla* yaşatmayacak. Maks 30bin₺ bütçem var.
  13. T

Ucuz, KM'li ama tamir edilince(dayatma ile) gidebilecek Marka Chopper önerir misiniz?

Arkadaşlar ucuz olacak 4bin₺ ve altı ama bu motosiklet bana tamiri de öğretecek ama gezdirecek de. Yani beni fazla üzmeyecek. Var mı böyle bir Chopper motosiklet yıl ve km önemli değil.
  14. T

Falcon Crown 2015 model motosiklet alınır mı?

Alacağım kişi sıkıntısı yok diyor, arka lastik %80 ön lastik yeni diyor. Muayene filan var. Km 22bin. Fiyat 4500₺ yazmış ama pazarlıkla güzel bir şey yaparız herhalde. Sorum şu ilk kez motosikleti olacak birisi için ve Chopper türü olmasını isteyen kişi için bu motosikleti önerir misiniz...
  15. T

4000₺ altı Giriş seviyesi motosiklet önerisi verir misiniz?

Benim ilklerim hep perte çıkıyor. 4000₺ altı bir motosiklet arıyorum. Bana 1-2 yıl sürekli arıza çıkarmadan gezdirebilecek motosiklet önerir misiniz? Zor olacak biliyorum şu piyasada.

Yeni mesajlar